reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Menu sierpniowych dzieci !!

justyna ja robię kaszke z bobovity albo nestle na wodzie, mimo że małą pije z butli to jest dość gęsta, w smoczku wycięłam dziursko, bo kaszki łyżką jeść nie chce :)
najczęściej daję ryżową, albo jabłkową, czasami dodaję pół na pół wody z sokiem jabłkowym, albo marchewkowym, albo innymi sokami, zjada różnie okołó 100-180ml

reklama
Ta kaszka z Bobovity nie robi się Wam lejąca? Jak przygotuję to jest OK, taka pół gęsta, a po kilku minutach leje się jak woda. A moje dziecko zjada jej (próbawałam różne smaki)ok. 30 ml. Ja się załamię!

ja tez daję nestle i robie na wodzie i dodaje poł słoiczka owocków bo tak to nie hce jeść bo nie ma smaku ! i daje ta kukurydzianą bo po ryżowej miała zatwardzenie !

Arabella to może spróbuj ten sinlac, dzieci go lubią bo chyba jest najsłodszy ze wszystkich kaszek. U nas długo Marysia tylko to jadła i nic innego nie chciała.

Marta to jest super moja siostra to ma i BARDZO sobie chwali ja tez sie przymiezam do zakupu tego !!!

marta super :)
kaszki chyba wszystkie po jakimś czasie podchodza wodą dlatego trzeba je robić tuz prze djedzeniem, Majka na początku też nie chciała jeść i jadła mało, łyżeczka wogóle kaszki nie zje, za to z butli wtrąbi, tez czasami jej utre jabłko, albo jakiś deserek tam dam ale żadko, raczej soczek, no i kaszka jest gęsta dość

marta mamy identyczny. Normalnie super sprawa. Małe toto, poręczne, banalne w uzyciu, latwe do wymycia. Wisi na scianie to miejsca nie zajmuje.

Ja też bym taki chciała, mam starszy model i jego jedyną wadą jest moc. Mój ma tylko 250 wat ten 600. Ale idea jest doskonała.

reklama
Dzisiaj będzie próba zupki z królikiem z bobovity. To pierwsze mięsko. Kupiłam słoiczek, jak będzie ok to sama będę gotować to mięsko. Zobaczymy.

Do góry