Co polecacie do jedzenia dla 10 miesięcznego dziecka? Mam niesamowity problem z przyrządzaniem posiłków mojemu dziecku ze względu na alergię na jajo, ryby, mleko i wszelkiego rodzaju nabiał, owoce morza. Czyli wszystko to, czym żywiłam się do tej pory. Mogą byc gotowe jadłospisy albo konkretny przepis. Moze podrzucicie jakis blog? Będę wdzięczna za jakąkolwiek pomoc, bo mi najzwyczajniej w świecie brakuje pomysłów.
A moze któraś wege mama moglaby mi podpowiedziec jak gotuje rosół lub bazę do zup? Od niedawna gotuję synowi zupy, ale nie wiem czy robię to dobrze, zawsze mi czegos brakuje, a do tej pory zupy gotowalam dosc okazjonalnie, wiec doswiadczenie slabe.
Dodam, ze syn je bardzo chętnie. Więc jestesmy otwarci na nowe smaki, myślę ze nawet jakbym dała mu golonkę, to by chętnie zjadł.
A moze któraś wege mama moglaby mi podpowiedziec jak gotuje rosół lub bazę do zup? Od niedawna gotuję synowi zupy, ale nie wiem czy robię to dobrze, zawsze mi czegos brakuje, a do tej pory zupy gotowalam dosc okazjonalnie, wiec doswiadczenie slabe.
Dodam, ze syn je bardzo chętnie. Więc jestesmy otwarci na nowe smaki, myślę ze nawet jakbym dała mu golonkę, to by chętnie zjadł.