reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mega okazje-promocje ;-)

Ciekawe jaki materiał. Ja Julce właśnie w Pony kupiłam w Jysku to po promocji 80 zł:tak: więc tu taniutko:tak:

A widziałyście te zabawki do wody z Biedrony? R E W E L A C J A!!!! Bratowa kupiła swojej chrześniaczce, żabę taką, bąbelki puszcza, tryska wodą, robi piankę, mała zachwycona.

reklama
jaka żaba?? nic o tym nie wiem :-D:-D

U nas zawsze kąpiel to kąpiel a nie zabawa. 10 min i siup ubierać się. Nie ma nawet zabawek do kąpieli.

Ostatnio telefon miała i na chwile mu pozwoliłam pobawić się gąbkami i kubeczkiem. Niby pierdoły ale wymyślił sobie kreatywną zabawę. Normalnie cóz za ryk był i wygibusy zeby go wyciągnąc szokkkk. Takze zabawki tylko do basenu w lato a normalnie mycie bez zbędnego siedzenia jak dotychczas......

A dlaczego? Moje laski siedzą tak długo aż się pomarszczą:-D tak bardzo lubią się bawić w wodzie:tak: tatuś pilnuje, a ja przygotowuję rzeczy itd i chwilę odpoczywam:tak: ale kąpią się co dwa dni, a tak to tylko mycie pupki, buźki, szyjki, paszek i stópek.

A żaba taka:
2_Promocje_2011.11.07_13.jpg

Z bobem budowniczym fajna,Igi też ostatnio ma na niego fazę....kurde ale chce mu tą kierownicę kupić...
popatrzcie na allegro jakie są ceny pościeli czy rzeczywiście promocje...

My tez co 2 dni kąpiemy Igiegi tzn D,Igi sam myje głowę..polewjąc woda z konewki:-D

Dziunka fajna ta zaba ale faktycznie taka do kąpieli.

U nas od noworodka zawsze jakoś było ze codzienna kąpiel to kąpiel. A bawić to on sie moze w basenie czy innym jeziorze. Oczywiscie nie mowie tu ze nie pozwole mu paru minut sie pobawic w wodzie ale jeszcze nigdy się nie pomarszczył ;-) Nie wiem czy wtedy akurat miał taki kaprys czy rzeczywiście chwila za długo stała się juz zabawa a nie element kąpieli

My w zimę tez kąpiemy się co drugi dzien a w dzien bez kąpieli szybki prysznic lub ważne msc są myte. Kąpiele nie są bardzo długie, ostatnio pozwoliłam i rzeczywiscie sie pomarszczyły paluszki, ale jak tylko H pokazał to małemu od razu był ryk, ze cos mu sie z nimi stało :-D Kąpiel nie trwa długo ponieważ zaraz jest bardziej szorstka skora w niektorych msc chociaz nadal myjemy sie w oilatum, ale co drugi dzien pozwalam na chwilę zabawy. Zresztą długie kąpiele wysuszają skorę. Oli ma do zabawy gąbkę,pudełeczka po jogurtach i butelkę po oilatum a i jeszcze kubek ktory jest specjaln do spłukiwania głowki (kupialm na allegro) i pięknie się bawi. Przelewa, wylewa itd, jes tym tam zajęty ze niechętnie wychodzi z kąpieli. Do niedawna na hasło kąpiel zabierał parę autek do kąpieli ale nimi sie tak ładnie nie bawił jak zwyklymi pudełkami, do ktorych mozna wlewac i wylewac wodę.

Nie, to u nas pół wanny zawalone zabawkami:tak: Z moimi braćmi też zawsze siedzieliśmy aż do pomarszczenia:tak: Wysuszonej skóry nie mamy w każdym razie;-)

u mnie się kąpie ile chce,a rzeczy w wannie są przeróżne,garnki,pojemniczki plastikowe,kubki,piłki,po płynach ,szamponach butelki,on wszystkim się bawi :-D

U nas też cała wanna zabawek. Konrad siedzi ok. 10,15 minut i nigdy ryków przy wyciąganiu nie ma. Może dlatego, że zabawki w wannie są normą a nie sporadycznym dodatkiem. Co do wysuszania to Konrad ma bardzo wrażliwa skórę i jakoś woda większego wpływu nie ma :)))

reklama
Dziunka są u Was w lidlu te puzzle dla dzieci? pakowane po 4 obrazki chyba z 5 elementów kazdy. U nas nie ma:-(
M Antka kąpie codziennie , tylko głowę co drugi dzień. Zabawki muszą być koniecznie;-)pozniej je sprzata i robi pa pa . ryku nie ma

Do góry