reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mega okazje-promocje ;-)

reklama
Wiecie co, ja używam chusteczek TAMI (są w Leclercu, nie wiem czy gdzieś jeszcze).
Kosztują 3,99 za paczkę i jak dla mnie są bardzo dobre, delikatne i ładnie pachną.

Używam fioletowych, bo w różowych zdarzało się czasem, że na dnie opakowania chusteczki były strasznie mokre - ale to jest ich jedyna wada jak dla mnie.
Sama używam tej firmy chusteczek do higieny intymnej i też jestem zadowolona.

ja wam powiem,ze chyba mam szczescie i Amelka nie jest zbyt wrazliwa bo ja kupuje te co sa akurat w promocji i nigdy nic sie nie dzialo, czesto uzywam pampers sesitive, ale wole te johnsona....a jak nie ma nic w promocji to i bezfirmowe kupuje i tez sie nadadza....

Dziewczyny, od piatku jestem w Polsce i ceny mnie rozwalaja, bo sa prawie takie jak u nas. Masakra, ja chyba juz nie wroce do Polski.... nie moge tez juz zniesc nadetych min sprzedawcow i tego, co sie tu dzieje. Nie ma podjazdow do sklepow a miedzy polkami przejsc czasem z wozkiem sie nie da.
Musze kupic malej kilka rzeczy, m.in. pampersy i sloiczki. Mam pytanie, gdzie najczesciej kupujecie sloiczki i kosmetyki, gdzie jest tanio? Bo jak wczoraj zobaczylam cene za maly sloiczek 3.60zl (gdzie u nas w UK kosztuje 62p czyli ok. 3zl, ale w promocji mozna kupic duuuzo taniej) to mi sie wlos zjezyl...... A pewnie w ciagu tego miesiaca duzo mnie jeszcze zaskoczy....

Dziewczyny, od piatku jestem w Polsce i ceny mnie rozwalaja, bo sa prawie takie jak u nas. Masakra, ja chyba juz nie wroce do Polski.... nie moge tez juz zniesc nadetych min sprzedawcow i tego, co sie tu dzieje. Nie ma podjazdow do sklepow a miedzy polkami przejsc czasem z wozkiem sie nie da.
Musze kupic malej kilka rzeczy, m.in. pampersy i sloiczki. Mam pytanie, gdzie najczesciej kupujecie sloiczki i kosmetyki, gdzie jest tanio? Bo jak wczoraj zobaczylam cene za maly sloiczek 3.60zl (gdzie u nas w UK kosztuje 62p czyli ok. 3zl, ale w promocji mozna kupic duuuzo taniej) to mi sie wlos zjezyl...... A pewnie w ciagu tego miesiaca duzo mnie jeszcze zaskoczy....

Pianistka - ja kupuję słoiczki w dużych marketach, typu Auchan, Carrefour, Tesco. Mam to szczęscie, że Tesco mam pod nosem, a do Carrefoura też niedaleko, a jest naprawdę taniej w porównaniu z małymi sklepami. Zawsze są też jakieś promocje. No i wybór większy, bo w małych sklepach to reguły nie ma tego, co mój młody może jeść.

reklama
Pianistk a w biedronce sa tanie , ale trzeba czesto trafic na smaki, bo sa przebrane. I tak jak dziewczyny mowia głównie markety maja promocje..

Do góry