reklama
Maghdalena amol można stosować, mi czasami pomagał. Dwa tygodnie temu miałam cały taki tydzień z bólem głowy, zaczęło się od migreny a przez kolejne dni bolała mnie ( ćmiła) głowa. Też nic nie pomagało, po tygodniu przeszło . I odpukać do dzisiaj nie boli.
trzymam kciuki, żeby u Ciebie też ak było.
trzymam kciuki, żeby u Ciebie też ak było.
Maghdalena
Fanka BB :)
Dzięki Kobitki! Jako że niedoświadczona bólami głowy jestem, to nie pomyślałam o okładach. Spróbuję. A w przedostateczności (bo w ostateczności paracetamol) nacieranie skroni amolem, chociaż cholerka dziad na alkoholu jest...
no ja niestety biorę paracetamol :/
też przed ciążą nie miałam problemów z bólem głowy a teraz co chwilę :/ jak nie wezmę tabletki to rano się dalej z bolem obudzę, a dzisiaj chyba całkiem coś z ciśnieniem jest bo wzięłam już 2 tabletki przez dzień i dalej boli
też przed ciążą nie miałam problemów z bólem głowy a teraz co chwilę :/ jak nie wezmę tabletki to rano się dalej z bolem obudzę, a dzisiaj chyba całkiem coś z ciśnieniem jest bo wzięłam już 2 tabletki przez dzień i dalej boli
neczka88-19
Zaangażowana w BB
Ja od paru dni coraz częściej mam takie bóle głowy,gdzie do tej pory nigdy nie miałam skłonności do takiego bólu, jedyne co mi pomaga to dobry sen. Oczywiście paracetamol jest dobry. Lekarz zabronił używać nacierania jakimikolwiek lekami.Można zastosować, okłady z zimnej wody. Czasami pomagają...
Kupciusia
Dziewczyny pomóżcie:-(. Obudziłam się dziś z okrutnym bólem podbrzusza. To jest taki jakby skurcz ale non stop. Coś jak bolesna miesiączka, ale praktycznie nie odpuszcza. Podbrzusze mam twarde jak kamień. Piłam magnez, od rana pożarłam już dwie no-spy, wzięłam gorącą kąpiel (w kąpieli troszkę odpuściło, ale na kilkanaście minut)i nic, a nawet coraz gorzej. Nie mogę się wyprostować. Ciśnie mnie to na pęcherz i na jelita, a nic nie mogę zrobić bo tam chyba nic już nie ma, a jak napnę brzuch to dopiero jest masakra.
Było już o różnych bólach i twardnieniu brzucha, ale nie mogę tego odszukać. Nie wiem czy to normalne i mam to przeczekać czy lepiej zadzwonić do lekarza (dzisiaj akurat poniedziałek, a ona przyjmuje w mojej wiosce właśnie w poniedziałki)?
Było już o różnych bólach i twardnieniu brzucha, ale nie mogę tego odszukać. Nie wiem czy to normalne i mam to przeczekać czy lepiej zadzwonić do lekarza (dzisiaj akurat poniedziałek, a ona przyjmuje w mojej wiosce właśnie w poniedziałki)?
marzycielka81
Zadzwonić do lekarza lub jechać na IP, skoro nie przechodzi lepiej sprawdzić
reklama