reklama
wilwia
Fanka BB :)
Madbebe wydaje mi sie,ze to to Westdoc Galway City Westdoc Galway Westdoc Co Galway Ireland
marcysia365
sierpień'07 i czerwiec'09
takie wlsanie opinie o nich kraza ze dla karmiacychale to normalne tabletki sa nie koniecznie dla tych co karmia....
mam nadzieje,ze zadnej niespodzianki u mnie nie bedzie
Aga, Marta- mi lekarz tez zmienil tabletki na te cerazette ale ich jeszcze nie bralam, bo zrobilam sobie przerwe dluzsza. Mi je przepisal ze wzgledow zdrowotnych bo sa to jednoskladnikowe czy cos takiego i dlatego sa tez dobre dla karmiacych. Ale sa to normalne pigolki :-)
kasiuleczka25
Madbebe ja tez sie chetnie dowiem o nazwe tego lekarza na telefon i wogole czy oni w kazdej miejsowosci przyjmujá np w Oranmorowni tez czy trzeba jechac do Galway. Dzis bylismy w szpitalu i mi sie pytali o gp czy bylam, a ja mowie ze dzis mieli zamkniete- a babka a ten na telefon emergency a ja jej na to ze nawet nie wiedzialam ze taki jest i dlatego tu przyjechalam.
marcysia365
sierpień'07 i czerwiec'09
Kasiuleczka-to jest takie zgrupowanie lekarzy. Wilwia dala linka do nich. dzwonisz i mowisz co sie dzieje,wiek dziecka itp i oni do ciebie oddzwaniaja i mowia gdzie akurat lekarz,ktory ma z nimi podpisany kontrakt jest dostepny,wiec jak dla Ciebie to i tak szpital jest najblizej ja jak z nich korzystalam to ostatnio musialam jechac 15-20 km i bylam umowiona na godz
zuska85
Aktywna w BB
czy orientujecie sie moze czy mozna kupic masc HYDROKORTYZON bez recepty?? a jesli tak to ilu procentowy
Dziwczyny to jest tak, że jak dzwonicie do swoich GP w weekendy czy w nocy, to automatyczna sekretarka powinna podawac numer emergency. Bardzo duża cześć lekarzy jest zgrupowana w tym WestDock i wtedy tam numer podają, tam dzwonisz i mówią ci kiedy możesz podjechać. Ale naprzyklad moja GP tam nie ma z nimi podpisanej umowy, tylko nalerzy do jakiegoś innego zgrupowania i oni mają zmiany i przymują gdzieś koło szpitala. Ostatnio zadzwoniłam do tego West dock to mnie nie przyjeli jak powiedzialam nazwisko swojej GP bo nie mają jej na swojej liście.
kasiuleczka25
Marcysiu a to takie buty z tymi lekarzami- to chyba faktycznie bede miec blizej do szpitala.A najlepeij by bylo nie chorowac w weekend
Ja normalnie wczoraj slepa bylam ze nie zauwazylam tego linka Wilwii
Ja normalnie wczoraj slepa bylam ze nie zauwazylam tego linka Wilwii
reklama
moniap1982
Mamy wrześniowe 2008
Dziewczyny tu jest strona na której możecie dostać syropy, maści i wiele innych różności polecam Sklep internetowy w Irlandii, oferujący polskie kosmetyki, zioła, herbatki ziołowe, także dla dzieci
Podziel się: