reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Medycyna, lekarze, lekarstwa i porady

dziewczyny jak sie nazywa ten lekarz na telefon?nooo wiecie o co mi chodzi,tam gdzie sie mozna udac w wekeendy w razie wu..

reklama
takie wlsanie opinie o nich kraza ze dla karmiacych:tak:ale to normalne tabletki sa:tak: nie koniecznie dla tych co karmia....
mam nadzieje,ze zadnej niespodzianki u mnie nie bedzie:-D

Aga, Marta- mi lekarz tez zmienil tabletki na te cerazette ale ich jeszcze nie bralam, bo zrobilam sobie przerwe dluzsza. Mi je przepisal ze wzgledow zdrowotnych bo sa to jednoskladnikowe czy cos takiego i dlatego sa tez dobre dla karmiacych. Ale sa to normalne pigolki :-)

Madbebe ja tez sie chetnie dowiem o nazwe tego lekarza na telefon i wogole czy oni w kazdej miejsowosci przyjmujá np w Oranmorowni tez czy trzeba jechac do Galway. Dzis bylismy w szpitalu i mi sie pytali o gp czy bylam, a ja mowie ze dzis mieli zamkniete- a babka a ten na telefon emergency a ja jej na to ze nawet nie wiedzialam ze taki jest i dlatego tu przyjechalam.

Kasiuleczka-to jest takie zgrupowanie lekarzy. Wilwia dala linka do nich. dzwonisz i mowisz co sie dzieje,wiek dziecka itp i oni do ciebie oddzwaniaja i mowia gdzie akurat lekarz,ktory ma z nimi podpisany kontrakt jest dostepny,wiec jak dla Ciebie to i tak szpital jest najblizej ;) ja jak z nich korzystalam to ostatnio musialam jechac 15-20 km i bylam umowiona na godz :tak:

Dziwczyny to jest tak, że jak dzwonicie do swoich GP w weekendy czy w nocy, to automatyczna sekretarka powinna podawac numer emergency. Bardzo duża cześć lekarzy jest zgrupowana w tym WestDock i wtedy tam numer podają, tam dzwonisz i mówią ci kiedy możesz podjechać. Ale naprzyklad moja GP tam nie ma z nimi podpisanej umowy, tylko nalerzy do jakiegoś innego zgrupowania i oni mają zmiany i przymują gdzieś koło szpitala. Ostatnio zadzwoniłam do tego West dock to mnie nie przyjeli jak powiedzialam nazwisko swojej GP bo nie mają jej na swojej liście.

reklama
Do góry