reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Medycyna, lekarze, lekarstwa i porady

dziewczyny jak sie nazywa ten lekarz na telefon?nooo wiecie o co mi chodzi,tam gdzie sie mozna udac w wekeendy w razie wu..

reklama
takie wlsanie opinie o nich kraza ze dla karmiacych:tak:ale to normalne tabletki sa:tak: nie koniecznie dla tych co karmia....
mam nadzieje,ze zadnej niespodzianki u mnie nie bedzie:-D

Aga, Marta- mi lekarz tez zmienil tabletki na te cerazette ale ich jeszcze nie bralam, bo zrobilam sobie przerwe dluzsza. Mi je przepisal ze wzgledow zdrowotnych bo sa to jednoskladnikowe czy cos takiego i dlatego sa tez dobre dla karmiacych. Ale sa to normalne pigolki :-)

Madbebe ja tez sie chetnie dowiem o nazwe tego lekarza na telefon i wogole czy oni w kazdej miejsowosci przyjmujá np w Oranmorowni tez czy trzeba jechac do Galway. Dzis bylismy w szpitalu i mi sie pytali o gp czy bylam, a ja mowie ze dzis mieli zamkniete- a babka a ten na telefon emergency a ja jej na to ze nawet nie wiedzialam ze taki jest i dlatego tu przyjechalam.

Kasiuleczka-to jest takie zgrupowanie lekarzy. Wilwia dala linka do nich. dzwonisz i mowisz co sie dzieje,wiek dziecka itp i oni do ciebie oddzwaniaja i mowia gdzie akurat lekarz,ktory ma z nimi podpisany kontrakt jest dostepny,wiec jak dla Ciebie to i tak szpital jest najblizej ;) ja jak z nich korzystalam to ostatnio musialam jechac 15-20 km i bylam umowiona na godz :tak:

Dziwczyny to jest tak, że jak dzwonicie do swoich GP w weekendy czy w nocy, to automatyczna sekretarka powinna podawac numer emergency. Bardzo duża cześć lekarzy jest zgrupowana w tym WestDock i wtedy tam numer podają, tam dzwonisz i mówią ci kiedy możesz podjechać. Ale naprzyklad moja GP tam nie ma z nimi podpisanej umowy, tylko nalerzy do jakiegoś innego zgrupowania i oni mają zmiany i przymują gdzieś koło szpitala. Ostatnio zadzwoniłam do tego West dock to mnie nie przyjeli jak powiedzialam nazwisko swojej GP bo nie mają jej na swojej liście.

reklama
Do góry