reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mdłości !!!Pomocy

Czesc Kolezanki! Mam na imie Monika,jestem z Warszawy.  Moja fasolka ma 7 tygodni. Mdlosci mecza mnie koszmarnie od rana do nocy i nic nie pomaga. Podobno skuteczne ma byc przegryzienie z rana biszkopcika lub sucharkow ale na mnie to nie dziala. Pozdrawiam wszystkie mamy i przyszle mamy.

reklama
Dziewczyny każda z nas jest inna, ale mi przeszło albo po tym jak przestałam pić słodką herbatę i słodycze jeść albo to przypadek. Także próbujcie. Trzymam kciukasy aby przeszły jak najszybciej!

Zajrzałam, ale miałam jakiś problem, komputerek mnie wylogował bo miałam jakieś ograniczenie czasowe i nie chciał mnie znów zalogować, jak ktoś wie, jak wejść na forum bez ograniczeń to proszę o podpowiedź.
Dzięki przeczytałam wszystkie wiadomości. Zjem migdałki i poczekam na efekty

hej dziewczynki, ja też miałam straszne mdłości przez cały dzień, a i nierzadko w nocy. mdłości i nudności (tzn wymiotowałam strasznie). najważniejsze to dużo pić, żeby się mała fasolka nie odwodniła. mi pomagała herbata, zielona i zwykła czarna. oraz paluszki, albo suchary... a tak naprwdę to trzeba chyba przetrwać. najlepiej jest dużo spać i wypoczywać. mnie lekarz chciał dać zwolnienie na ten czas, ale nie wzięłam, a teraz z perspektywy czasu myślę, ze byłam głupia, bo ile sie umęczyłam to moje. ja spałam na stojąco i wciąż wymiotowałam... także jak możecie, to bierzcie zwolnienia albo urlopy :)

Czesc dziewczynki! A mnie mdlosci chyba juz przechodza. Dzis z rana troszke bylo mi niedobrze ale teraz jest OK a jeszcze tydzien temu mdlilo mnie od rana do nocy. Nic nie pomagalo. Zadne herbatki ani inne rzeczy. Mysle,ze trzeba jakos sobie z tym radzic. Ja np.ciagle spalam,bo przynajmniej wtedy ich nie odczuwalam. Do tej pory jednak bardzo mnie draznia wszystkie zapachy,zwlaszcza jedzeniowe i kosmetyczne. Pozdrawiam!

Czuję się okropnie po Duphastonie, ale tylko wieczorami. Co robić?? Mam bóle brzucha i okropne mdłości (migdałki trochę pomagają, ale ból pozostaje) :(

A mi jest strasznie po luteinie. Najchętniej bym ją łyknęła zamiast wkładać sobie pod język :( jest wstrętna i ciągle mi po niej niedobrze. Tak myślę, że to po niej, bo jak nic nie barałam, to czułam się dobrze...

reklama
aska00 - zdarza się, że forum jest czasowo zawieszone i nie da się na niego wejść. To z powodu zmian, które wprowadzają. Administrator uprzedzał, że do końca sierpnia mogą występować czasowe problemy z logowaniem.

Do góry