reklama
Elodia
Fanka BB :)
Gaviscon jest miętowy. Taka przyjemna delikatna mięta. Jak masz możliwośc boerz syrop a nie tabletki. Jak koedyś wzięłam tabletki to nie za fajne byly, takie klejące i glutowate po rozgryzieniu a syropek to raz dwa przez gardlo przeleci i smak nawet się chwile utrzymuje i tak milutko chlodzi przez chwile przelyk.
willou
Hej, a dolega wam ból brzucha? W pierszej ciąży,pierwszym trymestrze mialam go niemal codziennie..bolalo mnie w podbrzuszu ale przetrwałam bez ani jednej tabletki.
Teraz boli nieco wyzej i ciężko było w pracy wytrzymać. Nie chcialabym jechać codziennie na tabletkach zeby dawać radę pracować. Macie na to jakiś sposób ? Coś zdrowo-przeciwbolowego?
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Teraz boli nieco wyzej i ciężko było w pracy wytrzymać. Nie chcialabym jechać codziennie na tabletkach zeby dawać radę pracować. Macie na to jakiś sposób ? Coś zdrowo-przeciwbolowego?
Elodia
Na ból podbrzusza jesli jest dokuczliwy mozna wziąć nospę.Hej, a dolega wam ból brzucha? W pierszej ciąży,pierwszym trymestrze mialam go niemal codziennie..bolalo mnie w podbrzuszu ale przetrwałam bez ani jednej tabletki.
willou
Mój niestety jest tylko mam straszy awers do brania tabletek (tych niedotyczacych bezposrednio ciąży) i jakoś nie jestem przekonana by je brać. Nospa jest nieszkodliwa w wiekszej ilosci ? W sensie gdybym miala brać ją przez 5 dni w tyg?Na ból podbrzusza jesli jest dokuczliwy mozna wziąć nospę.
Niestety nie jestem jeszcze wpisana do lekarza i nie mam jak wypytac. Planuje w przyszlym tygodniu prywatnie się wybrać bo mam małe zawirowanie z ubezpieczeniem :/
Elodia
Ja nospę forte bralam codziennie po 2 albo 3 razy dziennie od ok 20 tygodnia az do 38 tygodnia. Dziecko zdrowe. Fakt, nie wiem jak to na wczesną ciaze oddzialuje, ale raz wzielam jedna tabletke bo mnie okrutnie podbrzusze pobolewalo ale to bylo kawal czasu przed piereszą wizyta i teraz juz jest ok.Mój niestety jest tylko mam straszy awers do brania tabletek (tych niedotyczacych bezposrednio ciąży) i jakoś nie jestem przekonana by je brać. Nospa jest nieszkodliwa w wiekszej ilosci ? W sensie gdybym miala brać ją przez 5 dni w tyg?
Niestety nie jestem jeszcze wpisana do lekarza i nie mam jak wypytac. Planuje w przyszlym tygodniu prywatnie się wybrać bo mam małe zawirowanie z ubezpieczeniem :/
reklama
Cześć dziewczyny, jestem w 11 t 5 dniu Termin na początek lipca. Miałam już bóle żołądka, lekkie mdłości wieczorem - ale przeszły po tabletkach Prevomit, polecam na nudności!
Mnie z kolei męczy strasznie zgaga prawie codziennie, biorę renni i gaviscon - potwierdzam, trochę pomagają ale bez szału niestety. Myślicie że zgaga minie czy tak będzie męczyć już do konca ciąży?
Mnie z kolei męczy strasznie zgaga prawie codziennie, biorę renni i gaviscon - potwierdzam, trochę pomagają ale bez szału niestety. Myślicie że zgaga minie czy tak będzie męczyć już do konca ciąży?
Podziel się: