ewelina0307
Fanka BB :)
A czy dostałaś duphaston na plemienia? Bo to on może potegowac mdłości
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w pierwszej ciąży rennie jadłam. Albo popijałam colą z wodą [emoji12]A na zgagę i to taką konkretną co polecacie? Jak mnie zlapie to boli od żoladka az do gardla.
O matko faktycznie masz apetyt...ja ostatnio jem kanapki bo tylko to mi wchodzi. Na mdłości kupiłam ten imbir i faktycznie jest lepiej,nie dużo lepiej ale jest. Mam nadzieje ze jak wejdę w drugi trymestr przejdzie bo oszaleć mozna. Chodzę jak zombi bo jak mdli to sie nawet gadac nie chce.Ja mam uczulenie na krowie mleko bo rzygam od razu po nim. To zapytaj się o to rennie czy w pierwszym trymestrze można brać bo ten ból całego przełyku jest okropny :-/ i przez taka konkretna zgage troche mnie zaczelo mdlić. Ale to też moja wina bo od obiadu jak mnie po pierogach zgaga chwycila zjadlam kanapki z serwm żółtym i sosem czosnkowym, dwie parówki, potem jabłko i dwie kanapki z dżemem i te kanapki popilam malą butelką wody lwkko gazowanej. A teraz co chwile mdli po tym wszystkim :-/
Na zgagę najlepsze są migdały mi zawsze pomagająA na zgagę i to taką konkretną co polecacie? Jak mnie zlapie to boli od żoladka az do gardla.
Migdały bardzo lubię. Spróbuję.Na zgagę najlepsze są migdały mi zawsze pomagają
Rennie jest paskudne w smaku ale cóż. Jak trzeba. Szkoda że manti nie można brać w ciąży bo ma o wiele lepszy smak
Dostałam.....a wiec to ten dziad jest tym winowajcą.A czy dostałaś duphaston na plemienia? Bo to on może potegowac mdłości