reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mąż pisze z innymi kobietami

Dokładnie nie wracaj.
Masz prawo być szczęśliwa,kochana ,doceniania .jak czytam ,że winna leży po obu stronach zawsze .to mi nie dobrze.
Ja też przeczytałam,że ojciec moich dzieci niema dzieci i nie jest że mną. Odeszłam było ciężko,ale teraz mam kogoś komu ufam kogo kocham i jest nam dobrze razem .
Też odeszłam od takiego osobnika i to była najlepsza decyzja w moim życiu. Jestem z normalnym mężczyzną, mamy razem siedmiomiesięcznego syna. Gdybym dalej pozwalała na takie traktowanie mnie, to nigdy nie doświadczyłabym tylu pięknych chwil, spokoju i normalności, a przede wszystkim miłości, na którą każda z nas zasługuje. O miłość nie trzeba prosić, są normalni faceci, dla których jesteśmy całym światem i nie robią takich obrzydliwości. Trzeba mieć tylko odwagę i siłę odejść☀️

reklama
Też odeszłam od takiego osobnika i to była najlepsza decyzja w moim życiu. Jestem z normalnym mężczyzną, mamy razem siedmiomiesięcznego syna. Gdybym dalej pozwalała na takie traktowanie mnie, to nigdy nie doświadczyłabym tylu pięknych chwil, spokoju i normalności, a przede wszystkim miłości, na którą każda z nas zasługuje. O miłość nie trzeba prosić, są normalni faceci, dla których jesteśmy całym światem i nie robią takich obrzydliwości. Trzeba mieć tylko odwagę i siłę odejść☀️
Święte słowa o miłość i szacunek nie można prosić.

Kup kochance swego męża kwiaty, czy jak to szło.
Przynajmniej dzięki kobiecie wiadomo za kogo się wyszło.

Do góry