reklama
frez.ja1987
Fanka BB :)
Ja stosowałam bliznsil. Położna mi poleciła. Smarować Bliznę przy każdej wizycie w toalecie.
aspekt
A ile czasu po porodzie? Mnie bardzo pomogły globulki z kwasu hialuronowego Cicatridina. Podobny sklad ma Mucovagin. Oba preparaty występują również w postaci do smarowania. Można też zasięgnąć opinii fizjoterapeuty uro-ginekologicznego.
Katy29
11 dni po porodzie. Do fizjo pójdę po połogu.A ile czasu po porodzie? Mnie bardzo pomogły globulki z kwasu hialuronowego Cicatridina. Podobny sklad ma Mucovagin. Oba preparaty występują również w postaci do smarowania. Można też zasięgnąć opinii fizjoterapeuty uro-ginekologicznego.
aspekt
No to na samowolne stosowanie globulek za wcześnie, musiałby Twoj lekarz się wypowiedzieć. Czy wolno już smarować i głęboko wprowadzać krem/żel - niestety nie wiem.11 dni po porodzie. Do fizjo pójdę po połogu.
22.7 będzie webinar z fizjoterapeutką uroginekologiczną, możesz podpytać Zwłaszcza, że będziemy mówić o seksie po porodzie, więc akurat pytanie w punkt.11 dni po porodzie. Do fizjo pójdę po połogu.