reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzenia, zyczenia i postanowienia noworoczne :)

Wszystkiego co najlepsze w nowym roku kochane ciocie bb :-) Oby dzieciaczki byly wielka pociecha dla Was, zycze radosci na kazdy dzien !

A sobie zycze azeby Eliaszek mial zdrowe serduszko, takze duzo cierpliwosci, pokoju ducha i optymizmu :-)

reklama
heatherek wszystko tak ladnie ujela....
Mamusiom duzo cierpliwosci i przespanych nocek, pociechy z polowek i z dzieciaczkow, super wyjazdow, fajnej pracy i ciekawego zycia:-):-):-):-)

Naszym maluszkom czerwcowym - zebyscie sie ladniej rozwijaly, samych radosci i usmiechu, wesolych zabaw z rodzicami, dlugich spacerkow, poznawania swiata.....:-):-):-):-)

My życzymy zdrówka, radości, cierpliwości, miłości!!! i spełnienia w tym co sobie zaplanujecie!!!

Ja z postanowień - chciałabym choć raz w tyg chodzić na basen; co do wagi - jeśli się uda to może być ze 3 kilo mniej ale jeśli nie to chciałabym mieć minus 4-5 cm w pasie i bardziej płaski brzuszek - to jest ważniejsze a niekoniecznie musi się odbić na wadze (dobrze byłoby to sadełko przerobić na mięście a wtedy waga nie spada)!!!
No i co dla mnie z osobistych rzeczy najważniejsze - chciałabym w tym roku otworzyć przewód doktorski i więcej czasu poświęcać na angielski i abyśmy z meżem mieli więcej czasu dla siebie i dla Karolka

Ja życzę Wam i Waszym Pociechom radości i czasu dla siebie.
A sobie - żebym dała radę połączyć wszystkie czekające mnie obowiązki i przyjemności i mieć czas dla Wojtka i Marcina i do tego dla siebie na uśmiech.

Ja życzę WAM bezproblemowego wychowania waszych pociech i oczywiście duuuuuuuuuuuuuużo zdrówka dla WAS i dzieciaczków.Moje postanowienie noworoczne SCHUDNĄĆ!!!Przynajmniej 4 kg no marzy mi się więcej ale nie wieżę w to za bardzo.Małej życzę dużo zdrówka i niech w końcu chwyci ten smoczek!!!!!!!!!!!!!!

I ja dołączam się do życzeń - żeby Maleństwa się zdrowo chowały, mamom i tatusiom też niech zdrówka nie braknie, niech każdy dzień będzie taki, żeby można było zasnąć spokojnie i szczęśliwie. I dużo, dużo miłości :)

NO I ŻEBY UDAŁO SIĘ ZREALIZOWAĆ WSZYSTKIE NOWOROCZNE POSTANOWIENIA!!!

A moje postanowienia to: doprowadzić rosyjski do perfekcji, nie poddawać sie lenistwu i codziennie smarować się balsamem od stóp do głów (oj, różnie to bywało), nie zrezygnować ze szkoły tańca :)

A życzę sobie, żeby udało mi się znaleźć większe mieszkanie albo ładny domek w centrum i żeby powiodły sie nasze plany fasolkowe :) Wy sie odchudzacie, a ja marzę o kolejnym brzuszku :):):)

I ja z moją rodzinką życze wam tego- czego sobie życzycie:)..aby spełniły sie wszystkie nasze marzenia!!!

a mam w tym roku trochę planów i życzen- (zachałanna sie zrobiłam:-D:-D:-D
min. marzę o naszym domku, drugim bobasku, duzym psiaku:), bym w końcu zmobilizowała sie i poszła na studia doktoranckie, by wyjazd do Uk był dobrym wyborem-trafną decyzją, bym lepiej nauczyła sie j.angielskiego, ...itd Mam też marzenia odnośnie moich najblizszych- ale ..te zostawie dla siebie:)- tu napiszę- ze życzę im zdrówka!!!- ach- czego sobie marza- by sie spełniło!

z postanowien.hm..to poczęści wiąze sie z marzeniami- a raczej ich realizacja..wiec nie będe sie powtarzać- W każdym razie na realizacje tych marzeń/planów/postanowień- daję troche wiecej czasu max do 2008:)..chyba, ze wygramy w totka- czego też kazdemu życzę:tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D

POKOJU NA ŚWIECIE,ABY WSZYSCY BYLI DLA SIEBIE MILSI I ODROBINĘ WIĘCEJ CZASU DLA NAJBLIŻSZYCH..A Z MOICH POSTANOWIEŃ TO MIEĆ WIĘCEJ CIERPLIWOSCI I DYSTANSU .I ABYŚMY WSZYSCY BYLI ZDROWI,BO TO PRZECIEŻ NAJWAŻNIEJSZE.........:tak: :tak: :tak: :tak:

O ja jestem bardzo ciekawa co będzie z moimi postanowieniami pod koniec roku. a tak na początek:
1. będę dla moich chłopaków najukochańszą mamą i żoną na świecie
2. zrzucę 10 kg (no znając mój apetyt + wiek + słabą wolę niech będzie 8 kg :baffled: )
3.znajdę sobie pracę do której będę codziennie chodzić z przyjemnością / lub wynajdę z kosmosu pieniądze na własną działaność :-D
4. zacznę regularnie chodzić na fitness albo ćwiczyć w domu
5. na koniec roku nie będę żałować ani jednego straconego dnia
6. będę spędzać przed komputerem stanowczo mniej czasu :-)

reklama
Dziewczynki, tyle wspaniałych postanowień i planów! Życzymy Wam, aby wszystkie one się spełniły:-)
Ja natomiast nie mogę pochwalić się jakimiś konkretnymi postanowieniami... Po prostu nie lubię robić sobie listy i się jej trzymać, choć to podobno bardzo dobre rozwiązanie. U mnie jest tak, że jak widzę, że np. potrzebuję schudnąć, to zaczynam coś z tym robić itp. Tak więc ja raczej zamiast postanowień noworocznych, robię sobie postanowienia "tu i teraz"... Mam natomiast parę marzeń... Chciałabym, żebyśmy wreszcie kupili większy samochód i mieszkanie (a najlepiej domek, ale to chyba nie wchodzi w rachubę...chyba żeby ten totolotek;-) ) No i żeby skończyły się problemy Marcinka z brzuszkiem (odpukać, ale chyba już jest trochę lepiej:-) )

Do góry