reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Ja akurat mam to szczescie,ze w ciazy maz jest dla mnie doskonały [emoji23] zakochuje w nim sie drugi raz, bo tak nie raz zdarzaly sie sprzeczki,ale my 5 min i pogodzeni my z tych co gniewac sie nie umieją
I super:) mój mi dzisiaj pomagał w domu to powiedział że dawno nie dało sie tak ze mną wytrzymać jak teraz ale wie że jestem w ciąży i nic nie będzie więcej nic mówił na ten temat:p

reklama
Ja się ściełam z mężem. Popłakałam i bardzo boli mnie głowa. Ciśnienie. Czasem nie mam sił do tego człowieka. Wyjdę z psem, dotlenie się i może opadnie mi stres/nerw.
Mam nadzieję, że u Was jednak lepiej. M sam pojechał do teściowej. Przynajmniej mam spokój. Ech...
U mnie też było krótkie spięcie przy pakowaniu, ale już jest ok:)

Ja się ściełam z mężem. Popłakałam i bardzo boli mnie głowa. Ciśnienie. Czasem nie mam sił do tego człowieka. Wyjdę z psem, dotlenie się i może opadnie mi stres/nerw.
Mam nadzieję, że u Was jednak lepiej. M sam pojechał do teściowej. Przynajmniej mam spokój. Ech...
Nie denerwuj sie... wiem ze czasem ciężko... na pewno przemysli i przeprosi. Faceci przeciez bez nas nie moga żyć. A Ty zrób cos dla siebie... u mnie kapiel czy prysznic daja odprężenie i świeża glowe.
Tez mi czasami tak cisnienie idzie do gory ze glowa pęka. Trzymaj sie Kochana.

Jeeej :(cora trzasnela mi brodą o deske w lozku :( ma stluczone i boli biedna :( jak ja nie moge patrzec jak ona cierpi..
Bidulka... zdarza się najlepszym. Ja dzis bylam winna ze synek się uderzyl w brodę, stal przy stoliku a ja do niego-zrob tany tany - glupia matka...zrobil z takim zaangażowaniem ze uderzyl w stol brodka... ehhh nie przewidziałam. Na szczęście go zagadalam i jest oki.

Dziękuję dziewczyny
Tak syn jest alergikiem i ma astmę .
Jak sie synek dzisiaj czuje?
Ja mam zaostrzenia astmy na wiosne i jesien. I wtedy mam problem z oddychaniem. Ostatnio w kwietniu mialam ten problem. Zwykly inhalator rozkurczajacy oskrzela juz nie dzialal. Dostalam sterydy i dopiero wtedy przeszlo

A ja włosy hennuje, zobaczymy co z tego wyjdzie, z blondu (dwa ostatnie razy też henna) na brąz [emoji2] zapach jak u królików, taki sianowy [emoji23] ale włosy po hennie dużo lepsze niż po farbach, do tego naturalne

reklama
Jakoś zaczęło mnie drażnić, że Pan po sobie nawet kubka nie wyniesie. Skarpety wszędzie. Sajgon niesamowity. A jak poprosiłam go o pomoc, stwierdził, że "ma od tego żonę". I się wściekłam. :(
Mam 3/4 etatu, fakt, ale dom jest wspólny, dzieci nasze, a nie moje. To nie hotel, że tylko ja odpowiadam za obsługę. Czworo brudzi, jedna sprząta. I tak mi się przykro zrobiło. Niby on od zawsze taki, ale ciągle miałam głupią nadzieję, że się zaangażuje... Choć troszeczkę. Wiem, rozbestwiona jestem. Szwagierki non stop usługują swoim mężom, ale one nawet dnia nie przepracowały, bo nie chcą. Tylko mąż je utrzymuje. Ja się poczuwam i pracuję, ale nie zawsze dam radę ogarnąć wszystko... Ech. Przepraszam za gorzkie żale...

Do góry