kwasek
Fanka BB :)
Mnie na apce się wyświetla.Na apce pewnie jestes a ankieta na kompie sie wyswietla
Ja się tak czuję. Nie wiem czy to przez to że w 2 trymestr wchodze. Przez to też głupie myśli miałam bo nawet brzuch mu trochę zanikł. Albo ja już swirowałam.Hej Dziewczyny, mam trochę gorszy czas ostatnio, jestem nega zmęczona i wieczorem mdłości, na szczęście bez wizyt w toalecie, ale męczą okrutnie...
@Sliim straszny ten lekarz... Bym chyba oszalała... I też więcej do niego nie poszła.
Powinnam iść w przyszłym tygodniu na wizytę, a nie mogę się umówić, dzisiaj to akurat czasu nie miałam w pracy żeby zadzwonić..
Pisałyście o jedzeniu i kawie. Mnie od kawy prawie od razu odrzuciło, zresztą w poprzedniej ciąży też rzuciłam kawę, stwierdziłam że ten raz się poświęcę. No teraz już drugi raz jest. Ale nie ciągnie mnie wcale. Nabiał uwielbiam i staram się codziennie zjeść chociaż jogurt. Słodycze natomiast mogą nie istnieć, i mojw ukochane chipsy też... Mam Pringles w domu i stoją z miesiąc bo nawet nie mam ochoty na nie patrzeć
Czy Wy też czujecie się tak wcale nie w ciąży? Trochę mnie to martwi...
Super wieści, cieszysz sie że następny syn??Cześć dziewczyny, jestem po prenatalnych wszystko ok, dzidzia ponad 6cm, serduszko pięknie bije pappa pobrane 65% że będzie drugi synus ale to dopiero 12tyg i 4 dni więc wszystko się może zmienić
Mój najstarszy siedzi i ryczY bo wyrzyna mu się 7. No ostatni kawałek mu wychodzi i dziś jęczy. P-bolowe nie pomagają, za to płukanie w zimnej wodzie już tak. I tak siedzi biedak i płucze te dziąsło. Także nockę mam z głowy, no chyba ze przestanie go boleć. Kurde mnie nawet 8 nie bolały. Mąż zły bo do dentysty mogliśmy ale co by pomógł? Jak dalej będzie go bolało to i tak odwiedzimy nasza dentystkę :/