aga6
Fanka BB :)
Mialam tak ostatnio. Magnez pomogl. I kawe odstawicA ja czuje jak mi dzisiaj serce kołacze dziwne uczucie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mialam tak ostatnio. Magnez pomogl. I kawe odstawicA ja czuje jak mi dzisiaj serce kołacze dziwne uczucie
A ja czuje jak mi dzisiaj serce kołacze dziwne uczucie
No ja rozumiem dlatego chciałam zapytać dokładnie A on tak chamsko do mnie podszedł. Ja rozumiem że wkurzony bo tyle bab siedziało poza kolejką i marudziło. No ale lekarz który uważa się za profesjonaliste chyba tak nie postępuje.Cham, faktycznie badanie powinno sie zrobić do 13.6 dnia, ale nawet lepiej wczesniej.
Mój synek miał 2,9. Aktualnie zdrowy, mądry i aż nadto wygadany 11 latek. Na forum były dziewczyny z NT 3,5 i dzieci zdrowe. Mało tego, jedna mama miała NT 5. Dziecko zdrowe. Nie martw się. Masz znikome ryzyko.hej dziewczyny, gratuluję Wam pozytywnych wieści trochę Was podczytywałam czasami od początku wątku ale nie udzielałam się ze względu, że poprzednia ciąża miała straszny przebieg i skończyła się w 9 tyg. -serducho malucha przestało bić, więc przy obecnej sama się bałam wcześniej pisać. Jestem już po badaniach prenatalnych w 13w2d - termin mam na 26.02 ale od początku jakoś marzec siedzi mi w głowie Ogólnie z maluszkiem wszystko jest dobrze, przepływy ok, FHR 160 , kość nosowa jest, ale problem pojawia się przy Nt bo wyszło aż 2,6 przy CRL 6,9. Po testach PAPPA ryzyko trisomii wyszło 1:1600 (bez testów 1:225) Jak myślicie czy powinnam się obawiać? Martwi mnie dość wysokie NT.
No właśnie ja to samo. Już praktycznie zrezygnowałam Ale szkoda mi bo to naprawdę dobry lekarz i jak i tak muszę płacić to wolę do niego.[
No nie miła sytuacja
Ja do swojego poszłam raz bez rejestracji tylko pokazać mu wyniki bo na urlop jechał (sam kazał mi przyjść) to sie nawet zapytac nic nie mogłam taki był chamski aż miałam ochote już do niego nie chodzić....
Normalny lekarz by poinformowal z kultura i nie zbawila by go chwilowa rozmowa, po prostu gbur i tyleNo ja rozumiem dlatego chciałam zapytać dokładnie A on tak chamsko do mnie podszedł. Ja rozumiem że wkurzony bo tyle bab siedziało poza kolejką i marudziło. No ale lekarz który uważa się za profesjonaliste chyba tak nie postępuje.