reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Byłam u ginekologa. Średniawka. Zarodek jest w macicy według om powinno być już tętno ale ciaza jest o tydzień do tyłu i serduszka jeszcze nie ma. Wychodzi 5tydz 6dni. Powinnam mieć teraz betę ok 4000tys a serduszko ponoć zaczyna bić między 3000 a 6000tys. Ciąża zagrożona oczywiście wielki krwiak obok plodu mam tak za każdym razem. Płód ma 2'6 mm. Płód z kosmówka po lewej stronie a po prawej krwiak. Jestem już najgorszej myslnnajgorszej mysli. Pewnie znowu się nie udało
Spokojnie.krwiak nie oznacza nic złego.w poprzednich dwóch ciazach miałam krwiaki i to duże.ciaze donoszone[emoji4] trzeba brać leki(bo przepisał Ci tak?)i dużo leżeć będzie dobrze zobaczysz.trzymam kciuki

@Marcówka19 daj dzidzi czas, skoro młodsza jest to jeszcze chwila na serduszko. Trzymam kciuki !!!!

@Heda no to niech beta rośnieeeee !!!!

@judytka77 ja też już od lat się leczę,czy Ty za każdym razem hak odbierasz wynik TSH to masz stresa hehe? Przed ciąża miałam 1.1, na początku ciąży niecałe 3 leki zwiększone i też spadło ładnie tak jak u Ciebie 1.2 [emoji16]

Hej, dziewczyny! Muszę się zameldować co jakiś czas. Choć powiem Wam, że temat ciąży już mi się znudził. Pewnie przez brak objawów. Często zapominam nawet, że jestem w ciąży. No ale za 2 dni kolejna wizyta i liczę, że wszystko jest ok!

Witam ja właśnie mialam byc sierpniowa mamusia 2018 ale niestety się nie udalo :( ale teraz jak dobrze pojdzie to będę marcowa poprostu maleństwo zmienilo date urodzenia ;)

Też miałam być sierpniówką 2018. Dzień przed wigilią zaczęło się krwawienie a dzień przed sylwestrem usunięcie ciąży wraz z jajowodem, bo się tam zagniezdziła. Najgorsze święta w życiu.

@Kasia323 tam może na dole jest (ta jaśniejsza duża plama). Takie jest moje zdanie ale nie wiem. A czy to prawa czy lewa strona he he nie wiem nie doczytalam jeszcze [emoji39]

Możesz napisać coś więcej bo piszesz że za każdym razem miałaś krwiaka i jak to wcześniej się kończyło ? Bardzo mnie to interesuje bo ja mam to samo u mnie pierwszy raz taka sytuacja skąd to cholerstwo się bierze :/ mi w 5 tygodniu powiedzieli krwiak 1,7 cm dzidiza 2 mm pęcherzyk 10 nie było jeszcze tętna za wcześnie ale kosmówka odklejona na długości 25 mm leżę biorę luteinę magnez i nospe trzeci tydzień tak w środę USG to się dowiem jak sytuacja nie mam plamienia itp
Ja mialam z synem krwiaka i saczyl sie powoli miałam plemienia przez to,ale dobrze sie skonczylo

Sent from my EVA-L09 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Do góry