reklama
Listopad tak jak mój synek [emoji322][emoji57]A moj syn ma date 11.11.2011 i byl wyczekiwany z czwartej ciąży wiec pamietna date ma [emoji846]
kwasek
Fanka BB :)
moja 10.11 - nie chciałam rodzić 11.11 na szczęscie akcja porodowa trwała tylko 4 godzListopad tak jak mój synek [emoji322][emoji57]
A w ktorym roku?moja 10.11 - nie chciałam rodzić 11.11 na szczęscie akcja porodowa trwała tylko 4 godz
kwasek
2015A w ktorym roku?
kwasek
Ja się dobrze już czuje no ie licząc tego że już czuje się gruba i taka pełna Średnio z tego co wiem co ok 10/12 tc powinno się polepszyć.Dziewczyny powiedzcie, kiedy kobieta w ciąży wraca do dobrego samopoczucia? Czy to kiedykolwiek następuje?
FallenAngel83
Dziewczyny powiedzcie, kiedy kobieta w ciąży wraca do dobrego samopoczucia? Czy to kiedykolwiek następuje?
Drugi trymestr był dla mnie zawsze lżejszy. Nudności ustępowały nieco. Najgorszy jest zawsze jak dla mnie trzeci. Nie wiem co gorsze. Trzeci trymestr w lato i męczenie się w upałach. Czy w zimie i odśnieżanie podjazdu...
mala-rybka
Jeju dziewczyny, żadnego dzieciaczka ze stycznia i kwietnia??? [emoji12]
My dzisiaj od rana na podwórku, jadłam jak tylko głód poczułam i dużo lepiej się czuję, chwasty powyrywane, kwiaty oddychają
My dzisiaj od rana na podwórku, jadłam jak tylko głód poczułam i dużo lepiej się czuję, chwasty powyrywane, kwiaty oddychają
reklama
kamiska494
Zaangażowana w BB
A ja od początku mdłości brak apetytu większa część dni a dziś bym mogła pochłonąć konia z kopytami
Podziel się: