Witam nowe osoby
Ja dzisiaj chyba pobiłam rekord i wstałam o 12, a poszłam spać koło 23. Koło 8 miałam pobudkę, bo córka wstała ale mąż ją ogarnął i pojechali do babci na działkę, a ja spałam dalej. I ani się obejrzałam, a na zegarku była 11:55. Nie wiem kiedy ostatnio tak długo spałam i nie wiem jak ja w takiej sytuacji jutro wstanę przed 7 do pracy
U mnie mdłości póki co nie ma, i mam nadzieję, że jeszcze przynajmniej przez 2 tygodnie się nie pojawią, bo te dwa tygodnie w pracy spędzam u klienta. Później jak będę u siebie w biurze, to w razie co jakoś łatwiej. W pierwszej ciąży pojawiły się koło 9 tygodnia, więc jeśli będzie podobnie, to powinno się udać.
FallenAngel - powiem Ci, że ja Cię bardzo podziwiam. Na tyle na ile znam siebie mam wrażenie, że ja w takiej sytuacji, to leżałabym na kanapie i wyłabym, nie wiem, czy umiałabym się ogarnąć. Chociaż może rzeczywiście dla dzieci jakoś dałabym radę.
Dziewczyny - z racji tego, że trochę nas już tu jest i jednak łatwo się pogubić, to może jednak zajrzymy do wątku Tabelka i podamy tam te kilka informacji, tak aby Halszka dała radę zrobić tabelkę. Myślę, że będzie trochę łatwiej się później ogarnąć kto jest kto