Musi ci przedluzyc do dnia porodu wystarczy zaświadczenie o ciąży, chyba ze robisz krotkoA dziewczyny jestem w takiej sytuacji że umowa kończy mi się 25 sierpnia jestem teraz w 6 tyg czy jeśli poszłabym na l4 to musi mi przedłużać umowę do porodu czy dopiero jak będę w 3 Msc to mam okres chroniony
reklama
Gratulacje [emoji846][emoji106]Cześć dziewczyny! Można do Was dołączyć ? Tydzień temu zobaczyłam dwie kreski [emoji4] termin z om na 26.03. Bardzo się stresuje ta ciążą i mam nadzieje ze z Wami łatwiej mi będzie wytrwać do pierwszego usg.
Jaasna
Fanka BB :)
Mnie karty ciazy zawsze pozno zakladali; w 10, 13 i 16(!) tygodniu.Ja dzis wizyta na 12.30. Karty ciazy jeszcze nie mam mimo ze tydzień temu serduszko bylo. A w ogóle dzis jest dzien w ktorym Z poprzednią ciążą juz bylo nie tak mam nadzieje ze dzis uslysze dobre wiadomości.
Teraz bede miala innego lekarza, wiec moze nie przyjdzie mi czekac pol ciazy na karte
Nowalijka00
Aktywna w BB
A dziewczyny jestem w takiej sytuacji że umowa kończy mi się 25 sierpnia jestem teraz w 6 tyg czy jeśli poszłabym na l4 to musi mi przedłużać umowę do porodu czy dopiero jak będę w 3 Msc to mam okres chroniony
Umowa taka musi obligatoryjnie zostać przedłużona do dnia porodu jeśli kończy się po upływie 3 mca ciąży (zobacz art 177 par 3 kodeksu pracy), w innym wypadku to wolna wola pracodawcy
Jaasna
Na wzdecia mozesz zazywac Espumisan, jest calkowicie bezpieczny.Dziewczyny od wieczora mam wzdęcia takie że brzuch mi rozsądna ale żadnych gazów nie mam też tak macie 6tydz3dni
Jaasna
Witaj! GratulujeCześć dziewczyny! Można do Was dołączyć ? Tydzień temu zobaczyłam dwie kreskitermin z om na 26.03. Bardzo się stresuje ta ciążą i mam nadzieje ze z Wami łatwiej mi będzie wytrwać do pierwszego usg.
aga6
Czesc rozgosc sie!Cześć dziewczyny! Można do Was dołączyć ? Tydzień temu zobaczyłam dwie kreski [emoji4] termin z om na 26.03. Bardzo się stresuje ta ciążą i mam nadzieje ze z Wami łatwiej mi będzie wytrwać do pierwszego usg.
aga6
Tez Ci sie tak dluzy?Bedzie dobrze, ja na 17
Tragicznie. Teraz posprzatalam,gotuje obiad i ide za niedługo sie kapac, jeszcze muszę dojechac 60km, i ciekawe czy kolejki nie bedzie, na bank bedzie opoznienie. Dobrze,ze dzis ladna pogoda to chociaz pranie można zrobicTez Ci sie tak dluzy?
reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Witaj [emoji6] [emoji4]Cześć dziewczyny! Można do Was dołączyć ? Tydzień temu zobaczyłam dwie kreski [emoji4] termin z om na 26.03. Bardzo się stresuje ta ciążą i mam nadzieje ze z Wami łatwiej mi będzie wytrwać do pierwszego usg.
Ja siedze w poczekalni pod gabinetem jestem chyba 7 w kolejce wiec troche poczekam sobie....
Podziel się: