Ładna beta. Ile w Alabie kosztuje ?U mnie beta dzis 2175, od 26.06 ładnie sie podwajała, zerkne jeszcze we wtorek czy nadal dobrze rośnie i dam jej spokój, kuje mnie wciąż z prawej strony, ale nie caly czas, mysle jesli do 16 nie stanie sie nic złego to sama oszaleje z zamartwiania sie [emoji14]
Fajnie, ze jest nas coraz więcej, piszcie dziewczyny o Waszych objawach, samopoczuciu, to mnie zawsze ciekawi
reklama
No i klops ;( zaczęłam plamić (?) radość nie trwała długo ;( koleżanka jeszcze mnie pociesza, ze może to być plamienie implantacyjne .. w sumie nie zalało mnie, jedynie plama i kolor brunatno- różowy, a nie taka żywa krew. Ku..rde już niewiem może sobie wmawiam ;( czy u Was tez takie plamienie wystąpiło ?
Oliv..na spokojnie zrobisz bete będziesz wiedziała więcej.No i klops ;( zaczęłam plamić (?) radość nie trwała długo ;( koleżanka jeszcze mnie pociesza, ze może to być plamienie implantacyjne .. w sumie nie zalało mnie, jedynie plama i kolor brunatno- różowy, a nie taka żywa krew. Ku..rde już niewiem może sobie wmawiam ;( czy u Was tez takie plamienie wystąpiło ?
34,20 złŁadna beta. Ile w Alabie kosztuje ?
Dziekuje,właśnie zastanawiam się czy jest sens rano isc . Będę obserwować czy do wieczora się nasili jak przy okresieOliv..na spokojnie zrobisz bete będziesz wiedziała więcej.
W diagnostyce prawie 60 [emoji32]34,20 zł
No ja mam to bardzo blisko pracy i dlatego chodzę tam [emoji52]Ale drogo! To ja pozostanę przy moim laboratorium
reklama
Witam dziewczyny bardzo wam gratuluję Mam ukochanego synka (08.2014) i dwa aniołki , ostatni aniołek miał 4 tygodnie (06.2018). Póki co staramy się z mężem o kolejnego brzdąca i jakby się udało byłby to koniec marca i oby testować będę dopiero 13 lipca z bety. Trzymajcie kciuki
Podziel się: