Co to za labo dzis czynne? Czy w szpitalu?Ja zauwazylam, ze moje piersi najgorzej znoszą biustonosze (mimo ze mam dobrze dobrane) jesli nie zakładam to jakos mniej są "opuchnięte" i obolałe, ale na razie powstrzymam sie z kupowaniem nowych ciążowych, bo nie wiem o ile mi urosną
Dziewczyny dzis zgodnie z zaleceniem doktorki robię betę, powtórzę we wtorek, sprawdzimy czy dalej dobrze przyrasta
reklama
Dziękujemy [emoji8]Gratuluję Dziewczyny i życzę żeby Wasze fasolcie trzymały się do marca i by zdrowo rosły a serduszka biły mocno jak dzwon. A Wam w miarę lekko przechodzonej ciazy i szczęśliwego rozwiązania.
Konwalijka89
Zaangażowana w BB
Trzymaj się mocno! Całe szczęście że na takim etapie wykryto... :*Nic jeszcze nie wiadomo obecnie ich co do wczoraj spadło to mam nadzieję że obędzie się bez operacji położna mówiła że rano będzie już może coś wiedzieć
Konwalijka89
Zaangażowana w BB
Ja aaa mam to samo. Nigdy snów nie miałam a teraz codziennie... Łącznie z tym że wysnilam 2 kreski a tescieeJa mam kolejny objaw.. glupie sny. Dzis moj brat ratowal pingiwiny na Alasce ;o
Konwalijka89
Zaangażowana w BB
Zmoich objawów to ból piersi. Trochę nudności. Te sny to też ciekawa Sprawa.. I niestety to brudzenie. Jutro mam na 13.30ginekologa. Sama przyjmuje już duphaston i luteine. Zobaczę. Dzisiaj 4t2dz także na usg pewnie nie będzie szału... Ale ew ciążę pozmaciczna wyklucza.
Nieśmiało witam wszystkie Panie :-) i gratuluje!
Szukałam właśnie jakiegoś forum, żeby sobie poczytac i mam a wiec spóźnia mi się miesiączka, mam straszna zgagę takie bardziej "palenie" w gardle , strasznie dokuczliwe ... piersi obolałe, mdli mnie i czuje się jak na karuzeli z chorobą lokomocyjną.. miesiączki brak, a testy negatywne !!! Dodam ze to moja pierwsza (ciąża ?) Jestem zła, ze testy niby takie czułe a nie wykrywają fakt podejrzewam ze zaszłam po owulacji 5 dni, wiec może za wcześnie aby wynik testu był pozytywny . Jutro lecę na bete. Trzymajcie kciuki , proszę ! :*
Szukałam właśnie jakiegoś forum, żeby sobie poczytac i mam a wiec spóźnia mi się miesiączka, mam straszna zgagę takie bardziej "palenie" w gardle , strasznie dokuczliwe ... piersi obolałe, mdli mnie i czuje się jak na karuzeli z chorobą lokomocyjną.. miesiączki brak, a testy negatywne !!! Dodam ze to moja pierwsza (ciąża ?) Jestem zła, ze testy niby takie czułe a nie wykrywają fakt podejrzewam ze zaszłam po owulacji 5 dni, wiec może za wcześnie aby wynik testu był pozytywny . Jutro lecę na bete. Trzymajcie kciuki , proszę ! :*
reklama
Podziel się: