reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
Mnie lekarz nie mówił ile uderzeń, tylko że jest ok.
Właśnie zauważyłam że Pregnalife pokazuje mi że jestem w 4 mies! Niby weszłam dopiero w 13 tydz. To już 4 mies?
Dlatego zawsze jak się mnie pytali który mies to odpowiadałam w tygodniach :)
Ja tez odpowiadam w tyg bo ciaza trwa 40 tyg czyli ok 10 mcy a nie 9;p tesciowa zawszw oburzona jak mowie ile tyg a nie ktory miesiac

reklama
W owulacje i po to podobno chłopak
Podobno, jesli ktos jest nastawiony na jakas plec, to kazdy znak uzna za dobry prognostyk :) Bo tak naprawde, to loteria :)
Ja mam nadzieję że za tydzień się dowiem :)
Ja na na bank dowiem sie ok polowy ciazy. Ale szczerze, to w tej ciazy nie mam parcia na to, bo przeciez chlopak bedzie :D

Poniżej 90 sa niepokojace, ja miałam rozne z synem 154 następna z chlopcem 174 teraz 124 i cos kolo 160
Adeline to teraz masz średnie, przeciętne tętno. Ja nie pamiętam częstotliwości bicia serca swoich maluchów sprzed 11 i 14 lat. :(
Figura jeszcze mi sie nie zmieniła ale ja mam wszystko duże (75 kg), więc jeszcze nic nie widać. :) Rodzina nie wie, poza mężem i moją mamą.

To u mnie na odwrot [emoji12] chłopiec to chłopiec, a z córką nie mogę do porozumienia dojść, nie wiem czemu, ma cięższy charakter chyba, Młodziak jest bardziej wyluzowany i pomocny, a N nie... Uprze się i koniec, a ja nerwy tracę

Idę spać, dobranoc
Jaz synem dogaduje sie niemal bez slow, a ze starsza corka wiecej mam do obgadania, ale nie mam tak, ze czuje wieksza trudnosc co do wychowania syna czy corek :)
Zobaczymy jak to bedzie z nastolatkami :)

reklama
Kolezanka mnie nastraszyla co do nospy w ciąży. Synek jednej z dziewczyn ma problemy z napięciem mięśniowym. Przemęczylam sie chwilę. Dobrze ze juz za chwilkę weekend, trzeba będzie odpocząć.
Ja tez jestem sceptycznie nastawiona do nospy.
Ale przy najblizszej wizycie popros gina o przepisanie np. Spasmoliny. Powiedz o swoich obawach i ze chcesz inny lek rozkurczowy. Lepiej miec w domu w razie jakichs sytuacji bolowych.

Do góry