Ja chodzilam od razu i leczylam, gorsze jest nie leczone, chyba,ze ty bez znieczulenia nie dasz rady. Ja kanalowe robilam bez znieczulenia tez nie chcialam wcale.Dentysta
reklama
Olka-Manolka
Fanka BB :)
Ja mam to samo przy myciu zębów. Czasem już nawet wolałabym zwymiotować bo mam dość tych mdłości Ale też nie chce się zmuszać. Nie mogę znieść zapachu surowego mięsa i na lody śmietankowe też nie mam z ogóle ochoty. Tylko wodne. I ciągnie mnie strasznie na słodkie. Czytałam że podobno to zwiastuje dziewczynkę Ale ile w tym prawdy...Kochana, przy takiej wadze to nie ma czym się martwić większość moich koleżanek szczuplaczków nawet jeśli więcej w ciąży przytyły to ekspresowo wracały po porodzie do starej wagi, i często jeszcze lepszą figurę miały po ciąży
dajesz nadzieję, bo smaki mam coraz gorsze, wcześniej nic nie było słone, teraz wszystko jest za słone i za słodkie zębów nie idzie umyć, bo już idę w wymioty
Dziewczyny, mam pytanie, mam wizytę 21.08, będzie ok 11+3 i nie wiem jakie usg się wtedy robi, już przez powłoki brzuszne? mam nadzieję, że tak, bo z pakietu zostały mi już tylko takie usg, a nie chcę dopłacać 340 zł a macie może poduchę rogala? ja nie mam jeszcze brzucha a coraz niewygodniej mi się śpi, myślałam, żeby kupić po prenatalnych (04.09), jeśli będzie ok, nie za wcześnie?
aga6
No ja bez nie dam radyJa chodzilam od razu i leczylam, gorsze jest nie leczone, chyba,ze ty bez znieczulenia nie dasz rady. Ja kanalowe robilam bez znieczulenia tez nie chcialam wcale.
aga6
Ja w ciazy jadlam kwasne ktore niby na chlopca a jest dziewuszkaJa mam to samo przy myciu zębów. Czasem już nawet wolałabym zwymiotować bo mam dość tych mdłości Ale też nie chce się zmuszać. Nie mogę znieść zapachu surowego mięsa i na lody śmietankowe też nie mam z ogóle ochoty. Tylko wodne. I ciągnie mnie strasznie na słodkie. Czytałam że podobno to zwiastuje dziewczynkę Ale ile w tym prawdy...
To wtedy fakt lepiej kolo trzeciego miesiaca, chociaż lekarze teraz twierdzą,ze znieczulenie nie przepływa przez lozysko do dziecka,a nawet maja specjalne dla ciezarnychNo ja bez nie dam rady
kwasek
O mnie też bolała 6 górna. A apap słabo na mnie działa więc chodziłam z bolącym pomimo tabletek. Też czekam do 2 trym, teraz już nie boli to spokojnie poczekam.Od drugiego trym najbezpieczniej wiec jeszcze troche. Teraz przestal bolec
kwasek
Ja bez znieczulenia nie usiądę na fotel!!! Matko cyborg jesteś, że tak bez znieczulenia dalas sobie robic!Ja chodzilam od razu i leczylam, gorsze jest nie leczone, chyba,ze ty bez znieczulenia nie dasz rady. Ja kanalowe robilam bez znieczulenia tez nie chcialam wcale.
Mnie kiedyś nagle dopadł okrutny ból w 6 tygodniu i musiałan skorzystać z dentysty razem ze znieczuleniem bo zęba nie dało się nawet dotknąć. Jeśli ból jest do wytrzymania to faktycznie lepiej dla świętego spokoju poczekać.
reklama
Heda
Chciałabyś dziewczynkę. Mnie ż bliźniaczkami strasznie odrzucało od słodkiego. Według tej teorii powinni być chłopcy. Przez 3 miesiące zero czekolady czy ciastek... za to owoce jagodowe i mandarynki tonami...Ja mam to samo przy myciu zębów. Czasem już nawet wolałabym zwymiotować bo mam dość tych mdłości Ale też nie chce się zmuszać. Nie mogę znieść zapachu surowego mięsa i na lody śmietankowe też nie mam z ogóle ochoty. Tylko wodne. I ciągnie mnie strasznie na słodkie. Czytałam że podobno to zwiastuje dziewczynkę Ale ile w tym prawdy...
A co myslicie o chińskim kalendarzu jako metodzie planowania płci... U mnie 2x strzał w dziesiątkę.
Podziel się: