reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Kochana, przy takiej wadze to nie ma czym się martwić ;) większość moich koleżanek szczuplaczków nawet jeśli więcej w ciąży przytyły to ekspresowo wracały po porodzie do starej wagi, i często jeszcze lepszą figurę miały po ciąży :o

dajesz nadzieję, bo smaki mam coraz gorsze, wcześniej nic nie było słone, teraz wszystko jest za słone i za słodkie :dry: zębów nie idzie umyć, bo już idę w wymioty
Dziewczyny, mam pytanie, mam wizytę 21.08, będzie ok 11+3 i nie wiem jakie usg się wtedy robi, już przez powłoki brzuszne? mam nadzieję, że tak, bo z pakietu zostały mi już tylko takie usg, a nie chcę dopłacać 340 zł :realmad: a macie może poduchę rogala? ja nie mam jeszcze brzucha a coraz niewygodniej mi się śpi, myślałam, żeby kupić po prenatalnych (04.09), jeśli będzie ok, nie za wcześnie?
Ja mam to samo przy myciu zębów. Czasem już nawet wolałabym zwymiotować bo mam dość tych mdłości Ale też nie chce się zmuszać. Nie mogę znieść zapachu surowego mięsa i na lody śmietankowe też nie mam z ogóle ochoty. Tylko wodne. I ciągnie mnie strasznie na słodkie. Czytałam że podobno to zwiastuje dziewczynkę Ale ile w tym prawdy...

Ja mam to samo przy myciu zębów. Czasem już nawet wolałabym zwymiotować bo mam dość tych mdłości Ale też nie chce się zmuszać. Nie mogę znieść zapachu surowego mięsa i na lody śmietankowe też nie mam z ogóle ochoty. Tylko wodne. I ciągnie mnie strasznie na słodkie. Czytałam że podobno to zwiastuje dziewczynkę Ale ile w tym prawdy...
Ja w ciazy jadlam kwasne ktore niby na chlopca a jest dziewuszka :p

Mnie kiedyś nagle dopadł okrutny ból w 6 tygodniu i musiałan skorzystać z dentysty razem ze znieczuleniem bo zęba nie dało się nawet dotknąć. Jeśli ból jest do wytrzymania to faktycznie lepiej dla świętego spokoju poczekać.

reklama
Chciałabyś dziewczynkę. Mnie ż bliźniaczkami strasznie odrzucało od słodkiego. Według tej teorii powinni być chłopcy. Przez 3 miesiące zero czekolady czy ciastek... za to owoce jagodowe i mandarynki tonami...

A co myslicie o chińskim kalendarzu jako metodzie planowania płci... U mnie 2x strzał w dziesiątkę.

Do góry