reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ja zazdroszczę Wam jedzenia, nie zjadłabym teraz żadnego grilla, żadne tłuste rzeczy nie przechodzą mi przez gardło, ale ja szczupła nie jestem, na poczatku waga mi troche skoczyła, a teraz trzyma sie 66 kg, przy 167, dzidziuś ma z czego "ściągać" ;)

Mi apetyt juz wraca takze wszystko przed Tobą ;-)

Kochana, przy takiej wadze to nie ma czym się martwić ;) większość moich koleżanek szczuplaczków nawet jeśli więcej w ciąży przytyły to ekspresowo wracały po porodzie do starej wagi, i często jeszcze lepszą figurę miały po ciąży :o

dajesz nadzieję, bo smaki mam coraz gorsze, wcześniej nic nie było słone, teraz wszystko jest za słone i za słodkie :dry: zębów nie idzie umyć, bo już idę w wymioty
Dziewczyny, mam pytanie, mam wizytę 21.08, będzie ok 11+3 i nie wiem jakie usg się wtedy robi, już przez powłoki brzuszne? mam nadzieję, że tak, bo z pakietu zostały mi już tylko takie usg, a nie chcę dopłacać 340 zł :realmad: a macie może poduchę rogala? ja nie mam jeszcze brzucha a coraz niewygodniej mi się śpi, myślałam, żeby kupić po prenatalnych (04.09), jeśli będzie ok, nie za wcześnie?
Ja polecam taka poduche, mam z pierwszej ciazy jeszcze...to bylo zbawienie :) po ciazy jeszcze mialam ochote z nia spac :p mi tez juz niewygodnie sie spi ale z ta poducha nie zmieszcze sie do lozka, bo spimy we trójkę :p

Ja polecam taka poduche, mam z pierwszej ciazy jeszcze...to bylo zbawienie :) po ciazy jeszcze mialam ochote z nia spac [emoji14] mi tez juz niewygodnie sie spi ale z ta poducha nie zmieszcze sie do lozka, bo spimy we trójkę :p
Ja zawsze spalam na brzuchu , a teraz na bokach pol brzuchem nie moge sie przezwyczaic ,a wole juz zaczac, niby do trzeciego miesiaca nic by sie nie stalo,ale wole juz sie nauczyc tak [emoji23]

reklama
Do góry