reklama
FallenAngel83
Fanka BB :)
O auto to jest mega problem ile by miejsca nie bylo to zawsze za małe
Toyota Sienna wchodzi w grę lub cos w tym stylu. Z dwójką malutkich dzieci i synkiem uczęszczającym na zawody i udzielającym się w sportach tylko van wchodzi w grę. Generalnie trójkę zmieszczę w moim suv, ale szału nie będzie.
aga6
No ja nic nie bralam ale biegam do lazienki czy plamien nie ma.. uhhh.Najpierw miałam jeden taki większy ból nagle, a potem mniej intensywnie co jakiś czas....wzięłam nospe i magnez i leżę...oczywiście w głowie strach x10000...
FallenAngel83
To rzeczywiście duże ułatwienie, może i u nas kiedys tak będzie?
Kiedyś pewnie tak będzie. Testują u was na narkotyki? U nas jak masz państwowe ubezpieczenie to tak. Jak prywatne, tylko jak się przyznasz lub gdy coś im nie podpasuje. Marihuana jest legalna na receptę, ale nie wiem jak można ją palić w ciąży i karmiąc... mam osobiście koleżankę, którą testowali i jak jej powiedzieli, że teraz co wizyta będą to panika. Nie rozumiem czego się ludzie spodziewają?
Bo i ładniejsze są te prostsze, ale chciałam ta torbe wiec nie bylo wyborudługo zamierzasz pracować?
Na pewno sierpień. W pierwszej połowie września mam urlop, a potem zobaczymy
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Najpierw miałam jeden taki większy ból nagle, a potem mniej intensywnie co jakiś czas....wzięłam nospe i magnez i leżę...oczywiście w głowie strach x10000...
Oby szybko przeszloNo ja nic nie bralam ale biegam do lazienki czy plamien nie ma.. uhhh.
Ja to chyba też od września idę na L4... ciekawi mnie tylko wynagrodzenie ..
Z moich wyliczeń wynika, że na L4 ciążowym będę miała więcej niż teraz i to dość sporo, więc tym bardziej motywacja do pracy przez większą część ciąży jest mała
kwasek
Też mam ochotę na sushi ale wyczytałam że nie wolno! :/Ja bym zjadla. Ostatnio sushi wciagnelam xD
reklama
Kasia323
A w jaki sposób to obliczylas?Z moich wyliczeń wynika, że na L4 ciążowym będę miała więcej niż teraz i to dość sporo, więc tym bardziej motywacja do pracy przez większą część ciąży jest mała![]()
Podziel się: