reklama
Justyna Norwegia
Aktywna w BB
A ja z tego gorąca z chęcią bym w ogóle nie jadła... zmuszam się bo wiem ze powinnam, ale to jest jak wmawianie dwulatkowi ze musi zjeść brokuły
Ja za dnia malo jem,a pozniej robi sie chłodniej i nadrabiamA ja z tego gorąca z chęcią bym w ogóle nie jadła... zmuszam się bo wiem ze powinnam, ale to jest jak wmawianie dwulatkowi ze musi zjeść brokuły
Ja w 1-22-24,w 2 16-18 a w 3 dokładnie 12kg. Te myslniki bo tyle było w karcie a zakładam Że do porodu przybyło po 2 kgJak patyk nieee[emoji28] jeszcze zanim tarczyca zaczęła mi nawalac to moja waga to 52-54 i wtedy było super.Tak od 3 lat waga stoi w miejscu no może wacha się 58-60 kg.niedoczynność tarczycy plus pewnie wiek(ze po 30[emoji6])robi swoje[emoji4]ciekawe ile teraz przytyje?w poprzednich ciazach 9 i 11 kg[emoji4]
O auto to jest mega problem ile by miejsca nie bylo to zawsze za małeJa tylko adaptery kupię do wózka, który już mam. Nie wiem tylko czy auta nie będę musiała zmienić na większe. Właśnie spłaciłam suv i zastanawiam się nad większym.
Powietrza !!!!
Ciężki dzień...po południu złapał mnie dziwny ból brzucha....zaraz dodatkowe tabletki i przespałam trochę...chyba minęło. Mam nadzieję, że tak wszystko ok bo to ból w jedym miejscu był i nie przypominał żadnego rozciągania...
Ciężki dzień...po południu złapał mnie dziwny ból brzucha....zaraz dodatkowe tabletki i przespałam trochę...chyba minęło. Mam nadzieję, że tak wszystko ok bo to ból w jedym miejscu był i nie przypominał żadnego rozciągania...
aga6
Fanka BB :)
Mnie dzis jakos gniecie w podbrzuszu -.-Powietrza !!!!
To rzeczywiście duże ułatwienie, może i u nas kiedys tak będzie?Aaaa No tak. Zapomniałam jak to w Polsce jest. U mnie nic nie odbieram. Mam internetowo do wglądu. I każdy wynik wysyłany jest do lekarza automatycznie. Dzięki temu idąc do szpitala nie czekam na nic. Żadnej rejestracji. Przychodzę i daję tylko dowód. Wszystko już jest.
Najpierw miałam jeden taki większy ból nagle, a potem mniej intensywnie co jakiś czas....wzięłam nospe i magnez i leżę...oczywiście w głowie strach x10000...Mnie dzis jakos gniecie w podbrzuszu -.-
reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
O czyli co ciaze to mnie oby i u mnie tak było [emoji12] w 1 mialam 21kg w drugiej 14kg to teraz licze na mniejJa w 1-22-24,w 2 16-18 a w 3 dokładnie 12kg. Te myslniki bo tyle było w karcie a zakładam Że do porodu przybyło po 2 kg
Podziel się: