reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
U mnie brak apetytu. Niby jestem glodna, zjem trochę i juz niechce. W dodatku mam male plamienia przy podcieraniu. 30 wizyta zobaczymy czy bedzie widać bijace serduszko. Bierzecie juz jakies witaminy? Mi prZepisał kwas foliowy
Ja biore witaminy, bo nadal karmie piersia. A ze jest tam pelna dawka keasu foliowego i sa tez dla ciezarnych, wiec przy nich zostaje.

reklama
Ja dopiero teraz zaczęłam brać bo nie planowaliśmy teraz dziecka. Lena jest jesZcze malutka. Niewiem jak to będzie...boję się że nie donoszę. Corcie trzeba dźwigać i nie mam czasu na odpoczynek. Przy niej to nawet zapominam zjeść...
Nie martw sie bedzie dobrze szwagierka miala rok po roku trojke i donosila wrecz przenosila dwa tygodnie kazde. I wiesz co ma teraz święty spokój bawia sie wszyscy razem,a ja z moim synem musze siedziec,bo nie ma z kim ,staram sie go wozic i zapraszac kolegów ,ale wiadomo nie zawsze sie da

Nie mozesz zostac zwolniona, bez wzgledu jaka umowa.
Znalazłam na stronie- Link do: Na czas nieobecności pracownika - umowa na zastępstwo - Bankier.pl
Ciezarne sa pod ochrona.
Przy umowie na zastępstwo nie znajduje zastosowania przepis art. 177 § 3 K.p. (Dz. U. z 1998 r. nr 21, poz. 94 ze zm.). Przewiduje on szczególną ochronę przed zwolnieniem dla pracownicy w ciąży zatrudnionej na podstawie umowy na czas określony, która uległaby rozwiązaniu po upływie 3. miesiąca ciąży. Wówczas umowa ulega przedłużeniu z mocy samego prawa do dnia porodu. Niestety, pracownice zatrudnione na zastępstwo nie mogą skorzystać z dobrodziejstwa tej regulacji

Nie martw sie bedzie dobrze szwagierka miala rok po roku trojke i donosila wrecz przenosila dwa tygodnie kazde. I wiesz co ma teraz święty spokój bawia sie wszyscy razem,a ja z moim synem musze siedziec,bo nie ma z kim ,staram sie go wozic i zapraszac kolegów ,ale wiadomo nie zawsze sie da
Znam ten bol.
Ja dopoki mialam tylko syna i bylam dla niego jedynym towarzyszem zabaw, to potrafil mnie zmeczyc bardziej niz cala moja trojka obecnie razem wzieta ;)

Znam ten bol.
Ja dopoki mialam tylko syna i bylam dla niego jedynym towarzyszem zabaw, to potrafil mnie zmeczyc bardziej niz cala moja trojka obecnie razem wzieta ;)
Dokładnie tak, mój nie raz idzie i mi miauczy nudzi mi sie nudzi mi sie [emoji23] dobrze,ze czasem tem x box jest, bo mam chwilę przerwy

A ja byłam odebrać betę z wczoraj i wynik przepadł przez internet nie ma w laboratorium też nie dodzwoniłam się na infolinię to miła Pani poinformowała mnie, że na wynik z beta Hcg czeka się dwa dni gdyż z Płocka krew jest kierowana do Warszawy wszystko ok tylko że to się kupy nie trzyma to moja trzecia beta i dwie pierwsze wynik jakoś był tego samego dnia wieczorem porażka

U mnie brak apetytu. Niby jestem glodna, zjem trochę i juz niechce. W dodatku mam male plamienia przy podcieraniu. 30 wizyta zobaczymy czy bedzie widać bijace serduszko. Bierzecie juz jakies witaminy? Mi prZepisał kwas foliowy
Sama sobie kupiłam witaminy, z resztą w poprzednich ciążach też tak było. mam bodajże Witamin mama czy jakoś tak. w 2 trymestrze kupie takie z omega3.

reklama
A ja byłam odebrać betę z wczoraj i wynik przepadł przez internet nie ma w laboratorium też nie dodzwoniłam się na infolinię to miła Pani poinformowała mnie, że na wynik z beta Hcg czeka się dwa dni gdyż z Płocka krew jest kierowana do Warszawy wszystko ok tylko że to się kupy nie trzyma to moja trzecia beta i dwie pierwsze wynik jakoś był tego samego dnia wieczorem porażka
Tragedia i jak tu później wierzyc czy wynik jest wiarygodny

Do góry