reklama
Mi wychodzi 11 marca ale zobaczymy. Wole jak lekarz wyliczy swoim sposobemMi z kalandarza wychodzi 14 ale wedlug tego kiedy moglo dojść do zapłodnienia 16 marca pewnie bedzie
Mi 04 marzec wychodzi ale czekam aż ginekolog jutro mi wyliczyMi wychodzi 11 marca ale zobaczymy. Wole jak lekarz wyliczy swoim sposobem
Aneczka85_01
Fanka BB :)
Od kiedy się dowiedziałam, że jestem w ciąży non stop kicham tez tak macie?
A ja mam cały czas nos zatkany
Ja po wizycie. Za wczesnie żeby coś stwierdzić na pewno bo nie ma jeszcze zarodka. W każdym razie mam jakiś płyn za macica co może świadczyć o ciąży pozamacicznej. Jutro mam zrobić betę i powtórzyć w piątek. Wysłać wyniki do lekarza i on je zobaczy. Usg, a dwa tygodnie wszystko wyjaśni. Niby endometrium jest pogrubione co by świadczył o dzidzi że jest tam gdzie powinna ale ten płyn i bóle [emoji52][emoji52]
Aneczka85_01
I "zaśmiece" forum wiadomościami z wizyty: Widziałam pęcherzyk, zarodeczka i słyszałam serducho! Najpiękniejsze chwile mojego zycia człowieczek maciupeńki 3mm, termin z usg 05.03 wiec będę sie go trzymać, wiek ciąży: skończony 6 tc
Jestem mega szczęśliwa i objedzona bo poszliśmy do świetnej restauracji z burgerami, wiec rozpusta na maksa
Ja sie na fb nie pisze, ale jesli część dziewczyn sie tam przeniesie to pewnie zamkniemy nasz watek?! Co Wy na to żeby dać czas na "dopisywanie sie" do konca wakacji?
A kiedy miałaś ost miesiączkę ?
reklama
Aneczka85_01
Ja po wizycie. Za wczesnie żeby coś stwierdzić na pewno bo nie ma jeszcze zarodka. W każdym razie mam jakiś płyn za macica co może świadczyć o ciąży pozamacicznej. Jutro mam zrobić betę i powtórzyć w piątek. Wysłać wyniki do lekarza i on je zobaczy. Usg, a dwa tygodnie wszystko wyjaśni. Niby endometrium jest pogrubione co by świadczył o dzidzi że jest tam gdzie powinna ale ten płyn i bóle [emoji52][emoji52]
Ojej ale bądź dobrej myśli , kiedy miałaś OM?
Podziel się: