Ewka_85
Fanka BB :)
Chyba faktycznie tak jest bo jakis czas temu zaostrzono kryteria w szczególności w odniesieniu do ciezarnych.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba faktycznie tak jest bo jakis czas temu zaostrzono kryteria w szczególności w odniesieniu do ciezarnych.
No właśnie czytam. Miałam 87 to chyba ok. Górna granica a le ok. Lekarka nic nie powiedziała. A kiedy się robi ten cukier z wypicie glukozy?
Zazwyczaj robia jak masz zawyzona zwykła glukoze,a tak pamietam,ze mialam wyżej w ciąży robiona z obciążeniemNo właśnie czytam. Miałam 87 to chyba ok. Górna granica a le ok. Lekarka nic nie powiedziała. A kiedy się robi ten cukier z wypicie glukozy?
Ja chodze tam tylko zeby badania z krwi robic.. bo tak to lekarze to porazka przynajmniej Ci na ktorych ja trafialam a bylo ich kilku.. A w ktorym LM Twoja dr przyjmuje?Pytanie do "teamu" lux med : tez jestescie z Warszawy? do jakiego lekarza chodzice? wiem, ze w lux medzie trudno o dobrego lekarza...ja chodze do dr Anny Kamińskiej, jest suuuper
Myslicie, ze 13 tydzien to za wczesnie na zakup wozka?
Kurcze, znalazlan jeden w swietnej cenie i najehctenij juz bym go kupila, zeby miec z glowy ale... no troche sie boje ze to za wczesnie - jak sadzicie?
Pytanie do "teamu" lux med : tez jestescie z Warszawy? do jakiego lekarza chodzice? wiem, ze w lux medzie trudno o dobrego lekarza...ja chodze do dr Anny Kamińskiej, jest suuuper