Ja miałam koło 80, a norma w moim lab do 99. A u Ciebie do ilu jest norma? Bo przy takiej jak u mnie to 91,5 to nie byłoby za wysoko.Dziewczyny jaki mialyscie wynik glukozy bez obciążenia?
reklama
Mamafasolki
Fanka BB :)
Ja miałam 88. I że ok. Ale norma była chyba do 120...Ja miałam 84 wiem że w normie było i gin tez nic nie mówił żeby było za wysoko.
Mamafasolki
Posiłek powinno się zjeść co najmniej 8 godzin do 12 przed.
aga6
ja kolo 80 mialam a norma do 99Dziewczyny jaki mialyscie wynik glukozy bez obciążenia?
Ja miałam 87,3 a napisane że norma do 99, więc myślałam że wszystko ok. Ale teraz się zastanawiam czy to nie dużo.Ja miałam 84 wiem że w normie było i gin tez nic nie mówił żeby było za wysoko.
Po wczorajszej wizycie się nie odezwała bo koszmarnie się czułam. Nagle wróciły mdłości, do tego moja arytmie się odezwała, duszności, niskie ciśnienie. Nie miałam siły ręką ruszyć i to mnie utwierdzilo że nie wracam do pracy. A dzidzia. Rośnie jak na drożdżach już ma 5,17. To wskazuje na 11 i 6 dzień a weglug Om 11 i 1 dzień. Także od ostatniego usg znowu o 2 dni więcej w stosunku do usg.
Jak w normie, to w normie po coś te normy sąJa miałam 87,3 a napisane że norma do 99, więc myślałam że wszystko ok. Ale teraz się zastanawiam czy to nie dużo.
Super, że z dzidzią wszystko okPo wczorajszej wizycie się nie odezwała bo koszmarnie się czułam. Nagle wróciły mdłości, do tego moja arytmie się odezwała, duszności, niskie ciśnienie. Nie miałam siły ręką ruszyć i to mnie utwierdzilo że nie wracam do pracy. A dzidzia. Rośnie jak na drożdżach już ma 5,17. To wskazuje na 11 i 6 dzień a weglug Om 11 i 1 dzień. Także od ostatniego usg znowu o 2 dni więcej w stosunku do usg.
Dzewczyny a w ktorym tygodniu mialyscie badany cukier?
Ja na 15 tydzien umowiona jestem do lekarza, mam zlecone badania ale nie ma tam cukru - jedynie takie w kierunku tokspoplazmozy,VDRL, HIV i HCV I oczywiscie morfologia..
Przed 10 tygodniem. Właśnie razem z tymi innymi badaniami, które wymieniłaś.
reklama
Papillonek1980
Cukier, teraz nie można mieć 90? Myślałam, że norma do 100. Ja i honorowy krwiodawca i ciężarna ale nie korzystam i zawsze czekam na swoją kolej. Za mało przebojowa jestem.Teraz jak zawolaja na glukoze to wchodze i w dup.. nie czekam w kolejce powiem,ze weszlam, bo jestem w ciąży,a mam zwykła tylko nie chce placzu ludzi i tyle beda musieli mi zrobić. Wczoraj siedzialam kolo tych ludzi perfumy, zapachy starych dziadkow myślałam,ze sie porzygam.
Lubię zapach perfum. Za to nie mogę korzystać z publicznych wc. Już nawet nie chodzi o kupę zrozmazaną po kaflach, czy ogólny sajgon, ale ten "aromat" starszego, niemytego ciała i infekcji intymnej... Nie jestem w stanie nie zwracać. Znieść tego... O rany! Strasznie mnie trzęsie.
Podziel się: