reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2013

Hej dziewczyny dawno sie nie odzywałam ale siostry dzieciaki są u nas i malo jest przy nich czasu na cokolwiek.

U mnie nic nowego no może oprócz tego że dziś sie zaczeły wymioty, myślałam że mdłosci mi przechodzić zaczną pomału a to sie dopiero rozkręca chyba...

Na wizyte sie dziś umówiłam dopiero na 3 września bo moj lekarz na urlopie ale ww mam sie zgłosić to do innego mnie przyjmą jak by broń boże coś się działo.

A co tam u was nowego? Gdybym więcej czasu miała to bym was poczytała a tak to tylko wybiórczo skacze po stronach...

reklama
dzień dobry...

Corazon fajnie że blog prowadzisz, będę zaglądać :)
powodzenia jutro..czekam na dobre wieści ;)
Królowa oddychaj głęboko..kciuki zaciśnięte a ty wpadasz do nas z dorbymi wieściami :)
Maryjka :) cudnie czytać takie wiadomości, gratki :D
Jotka fajnie że brzuszek zaczyna być widoczny, ciąża staje się..namacalna ;)
Ania gratki i spokojnej ciąży :)
Jula trzymaj się, kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&
Kania hehe mój młody jak był mały i rano wstawał to z radością wskakiwał nam do łóżka krzycząc "maaamusiuu tatusiuuuu juuusss jest dzieeeeeń"
teraz taaaki luz, sam wsatnie, umyje się, ubierze, z lodówki wygrzebie coś do jedzenia hehe no to nam sie zachciało powrotu do nieprzespanych nocek, pampersów... :-D
Aniulkas współczuję bólu...niestety nie pomogę w tym temacie
Madziara &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& będzie dobrze!!!

Miłego dnia :)

gosiulek nie mam spuchniętej nogi..to raczej jest taki nerwoból, albo jak kto to nazywa rwa lkulszowa albo lumbago :D
wczesniej leczyłam sie i przechodzilo na miesiaci bol powracał...
brałam leki na zapalenie nerwu kulszowego masci i tabletki...
nie bolało mnie od czerwca a tu prosze powtórzyło sie znów...
a teraz lekow nie moge...
znalazłam na necie kamienie takie jak stosują do masażu...na ciepło. Ale czy mogę ich używać to nie wiem...chyba kupie i bede kladła je na noge...bo maści rozgrzewających też nie można.. ehh

Ostatnio chciałam kupić bo widziałam w doberj cenie ale pozniej bol nogi przeszedł i stwierdziałam ze chyba sie nie przyda..ae teraz chodzic nie moge..chyba przez to ze mam siedzaca prace :( ...ale najprawdopodobniej cos uszkodziałam sobie jak spadłam 2 latat temu ze schodów pozniej bolało mnie kolano i kark...a po jakims pol roku przyszedl bol biodra...
mialam robiony rtg nic nie wykazało, usg biodra nic nie ma... lekarz stwierdzil ze nerw musi gdzies uciskac i dlatego tak mocno boli...ale zebym dostała sie do nerulologa to takie kolejki ze masakra

Witam wczesnym popołudniem:)
za wszystkie wizyty trzymam kciuki:)
gratuluję wszystkim udanych wizyt:)
Właśnie pożarłam rybkę z czerwoną kapustką i od razu mi lepiej:D
Położyłam Zośkę na drzemkę, ale zaraz wstanie niestety:( i znów będzie Mama giligili, a ja bym tu sobie spokojnie Olimpiadkę pooglądała:D
Dajcie znać po wizytach.

Ja wciąż w pidżamie leżę, dziecię założyło kalosze i biega na dole:)
Czekam na męża z obiadem bo dzisiaj nic nie robię:)

Corazon ty leniuszku :)
Ja dopiero wychodze z pracy... wiec pewnie przez weekend nie zajrzę przez remontw mieszkaniu.

Ale znow pewnie nie pozwola sie do niczego dotykac :)
Pozdrawiam i zyczę słonecznej pogody na weekend...Pa

reklama
Witam :) trzymam kciuki za wszystkie wizyty te dzisiejsze i jutrzejsze bo pewnie pojawie sie tu dopiero w poniedzialek jak maz do pracy pojedzie. ja dzisiaj caly dzien leze bo wczoraj mialam troche stresow i boje sie ze to zle na mnie wplynelo i dzisiaj brzuch mnie pobolewa. musze isc do sklepu ale tak mi sie nie chce :( jedyne co dzis zrobilam to obiad. strasznie mnie juz meczy to lezenie :( no ale nic wracam dalej do wylegiwania sie. Powodzenia wszystkim na wizytach i samych dobrych wiesci zycze

Do góry