Deizzi
Fanka BB :)
Deizzi a karmisz dzidzie przez sen czy nie?
Bo ja zawsze czekam jak sie sam obudzi. Zazwyczaj jak go nakarmie 0 20 to spi pozniej do jakiejs 1 i sie budzi na karmienie, pozniej karmienie jakos kolo 4-5 i pobudka miedzy 7-8. Ale dzis pospal dluzej bo do 9. A w dzien to pierwsza drzemke zazwyczaj ma tak z pol godz, pozniej kolejna drzemka to jakies dwie-trzy godz i pozniej kolejna drzemka ale to juz bardzo roznie.. Budze go wtedy o 17;30 i karmie o jakiejs 18, pozniej kapiel, klade do lozeczka ale nigdy nie chce zasnac wiec karmienie ponownie o jakies 20 i próbuje go uspic ale cos mu ciezko wieczorem zasnac zawsze..
Nie nie wybudzam go i nie karmie gdy śpi. Wychodzę z założenia że wielki Chłopak z niego do tego zdrowy to się obudzi jak zgłodnieje i póki co tak się dzieje a bardzo ładnie przybiera na wadzę.
Heya dziewczyny, u mnie dalej mamulka. Hormony troszke sie uspokoily Gucia dzielnie zwiedza ze mna swiat przez ok. 3h spacerujemy codziennie. Pogoda, sloneczko, cieplutko nie ma co w domu siedziec Ja po cesarce czuje sie swietnie tak jak juz pisalam wczesniej, piore, sprzatam, gotuje, prasuje i spacerki kilku km zaliczamy macierzynstwo jest cudowne...
Jest pewna kwestia, ktora mnie zastanawia. Ten moj Synek to bardzo grzeczne Stworzonko. Spi mi po 3-3,5 h potem karmienie piersia zaledwie 10-15 minut. Nie wyglada mi na nienajedzonego... Czy to normalne, ze tak dlugo spi i malo je?!Tylko wieczorami jest towarzyski przez najwyzej 1-1,5h W nocy to i 5h czasem przespi, a ssanie to ma jak maly wampir, wciska mnie w fotel jak na przejazdzce Rollercoasterem...
Spokojnie przez tyle minu się najada. Mój teraz zwykle je 7-10 minut i podobno to normane bo lepiej ssie. A ze spaniem to wkróce to się zmieni