reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki w kuchni, czyli co dziś na talerzu....

reklama
U mnie dzisiaj naleśniki z serem i owocami (kiwi, banan, truskawki) :D

Ale po przeczytaniu, że u Ciebie PannaMyszka ryba też bym teraz zjadła ... chyba jutro zaserwuje na obiad :D

Ja z cukrzyca ciazowa. Wczoraj na obiad zjadlam 5 ziemniakow do tego na patelnii grilowej piers z kurczaka i surowka z mix salat, pomidora, rzodkiewki. PannaMyszka zwykle sklepowe Lu te zbozowe ?! Ja sobie pozwalam na czekolade gorzka z orzechami albo robie desery z jogurtu naturalnego i owocow.

Ma_dzka Narobiłaś mi ochoty. Jadłam takie w dzieciństwie. Jak to się robiło? Kroi się tą cukinię na takie plasterki i moczy tylko w jajku i bułce? Długo się smaży? Co do tego podawałaś?

Volka: Tak tak, ja obralam, pokroilam cukinie i obtoczyam w panierce z jajka i bulki tartej plus przyprawy jak lubisz. Moj maz byl sceptyczny ale potem zajadal sie i chcial wiecej :) pycha na takie upaly polecam
Ja podalam to z mizeria (ogórek pokrojony na plasterki ze smietana (lub dietetyczniej jogurtem naturalnym) -doprawione do smaku przewaznie sola) plus mlode ziemniaki z koperkiem i do picia maslanka :)

smacznego :)

reklama
Do góry