G
goszczaca
Gość
No i super i bardzo dobrze cieszę sie bardzoZ tego stresu o nic nie zapytałam, kompletnie o nic. Ale jakoś mi teraz pozytywne myślenie wróciło [emoji3]
Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i super i bardzo dobrze cieszę sie bardzoZ tego stresu o nic nie zapytałam, kompletnie o nic. Ale jakoś mi teraz pozytywne myślenie wróciło [emoji3]
Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom
Jest taki specjalny naturalny syrop dla kobiet w ciazy na P. A aptece od razu bd wiedzialy o co chodzi. Mnie szybko stawial na nogiDzień doberek
@Ewarut ja tak jak dziewczyny pisały bym jeszcze zaczekala z tym osadzaniem ze pęcherzyk nie rośnie. Ciąża jest pewnie młodsza i dlatego nie odpowiada wiekowi ciąży liczonego od ost miesiączki. Daj znać jak wyniki bety [emoji4]
Dostałam link do grupy zamkniętej ale nie działa mi nie wiem czemu...
Dziewczyny bierze mnie przeziębienie poradzicie co oprócz syropu z cebuli z domowych leków mogę sobie przygotować?
Mialam dokladnie to samo co Ty... Traumatyczne przezycie...Moja ciąża obumarla koło 7 tyg dowiedziałam się w 10 i to chyba najgorsze. Ze nic się nie działo. I to że nic się nie dzieje nie jest gwarancja że z maleństwem jest ok. Nie mogę się doczekać 9-10 tyg żeby kupić detektor tętna i moc się w domu bez usg uspokoić
Tez myslalam zeby sobie kupic. Zeby sie nie zamartwiac z wizyty na wizyte. Do czasu czucia kopniakow pewnie co chwile by chodzilW 10 albo 11 udało się już coś usłyszeć.
Mi Andzelika wyslala link na wiadomosc prywatna. Weszlam wtedy bez problemu zaznaczylam zeby dostawac powiadomienia i po jakims czasie mi sie pokazalo w menu glownym dopieroDziewczyny, nie mam w aplikacji marcoweczek, zamkniętego wątku. A będę zbyt leniwa żeby włazić przez przeglądarkę...m pomóżcie jakoś!
Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom
Wejdź w fora ciążowe
Ja wogole w aplikacji na telefonie nie mam opcji fora zamkniete, a co najgorsze to w laptopie owszem jest 'fora zamkniete' , ale nie ma zadnego tematu [emoji53]
Czekam na dodanie mnie do grupy, albo dziewczyny podesla jakiegos linka do tego nowego forum zamknietego to zacznie mi to hulac [emoji38]
"Wiatr moze mocno wiac, ale góra i tak mu sie nie pokloni "