Będzie i 40 marcowekA kwietniówką przypadkiem nie będziesz? Gratuluję
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie i 40 marcowekA kwietniówką przypadkiem nie będziesz? Gratuluję
Podaj adres, jadęU
U mnie Babcia dzisiaj gotuje zupę grzybowa i kopytka do tego
Pysia przejdziesz z nami jak coś do grupy zamkniętejHej dziewczyny ja chyba też marcowa będę, dwa testy pozytywne 10 dni po spodziewanej @. Wcześniej 4 dni po wszystko negatywne łącznie z beta, alr u mnie nawet nie ma co dni plodnych liczyć bo są różnie. Powiedzcie mi czy to możliwe, że cycki tak bolą, że się spać nie da? Jej dzisiaj trzy staniki poszły do odrzutu bo ciasne i te rozstepy ehh . Przespalam pół dnia zaczęłam się zbierać do pracy no i płacz i śmiech bo spuchłam,mąż mnie zawiozl i nawet nie wysiadłam z auta taki płacz no i wracam do domudomu :-( porażka. Ginek dopiero w czwartek. I nie jem. Co mam na coś ochotę to zjem troszke i mdłości. I gorąco jak strasznie gorąco :-(
No już do admin podałam i jąBędzie i 40 marcowek
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
8t6dO matko!!!! KOchana, a który masz tc?
Przy moich okresach to diabli wiedząA kwietniówką przypadkiem nie będziesz? Gratuluję
Zapraszam,zapraszam do JarużynaPodaj adres, jadę