braneta
Staranka o dzidzię:)
Oglądam i wiem że chcę mieć z dużym koszykiem na zakupy i dużą gondolą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tutaj szerokość 86cmMoja siostra miała podobny, jest bardzo ładny Al mało praktyczny bo ma płytką gondole:/
Tutaj szerokość 86cm
Wysokość 21
Głębokość 36
Sasanko teraz na pewno ci się uda. Aniołek nad fasolka czuwa. Moja babcia ze strony męża poronila 5 razy, dopiero za 6 się udało. Takie czasy, brak doświadczonych lekarzy w tamtych czasach. Ale nigdy się nie poddała. Walczyła.Wiem ze teraz Tobie się uda. Musi. Nie myśl o poronieniu, nie możesz tak czarno myśleć. Poczytaj książkę, ogarnij te złe myśli. Myśl tylko pozytywnie. Proszę
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję póki co jestem dobrej myśli narazie objawy mam. gdyby wtedy były jakieś bóle czy krwawienie to teraz może mniej bym się bała a on odszedł po cichutku. Ale nic to. Nie chce was straszyć będzie dobrze i u Was i u mnieSasanko teraz na pewno ci się uda. Aniołek nad fasolka czuwa. Moja babcia ze strony męża poronila 5 razy, dopiero za 6 się udało. Takie czasy, brak doświadczonych lekarzy w tamtych czasach. Ale nigdy się nie poddała. Walczyła.Wiem ze teraz Tobie się uda. Musi. Nie myśl o poronieniu, nie możesz tak czarno myśleć. Poczytaj książkę, ogarnij te złe myśli. Myśl tylko pozytywnie. Proszę
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana Moje pierwsze maleństwo też odeszło po Cichu. I bardzo dobrze rozumiem co czujesz. Ja nawet w ten dzień co się zaczęło nie miałam żadnych bóli, a maleństwa już nie było tam gdzie powinno być[emoji53][emoji53][emoji53]ale teraz nam się uda zobaczysz!!! Teraz tylko myśli pozytywne!!!Dziękuję póki co jestem dobrej myśli narazie objawy mam. gdyby wtedy były jakieś bóle czy krwawienie to teraz może mniej bym się bała a on odszedł po cichutku. Ale nic to. Nie chce was straszyć będzie dobrze i u Was i u mnie