reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2018

reklama
Czasami zanim człowiek się zorientuje jakaś czarna myśl przeleci z tyłu głowy. Mój mąż mnie ustawia do pionu :) Pyta się dlaczego skupiam się na tej nieudanej ciąży zamiast na tej z której mam 5 letniego synka i była książkowa :) No i w sumie ma racje :)

A co do wieku... to do geriatrycznej mamy jeszcze Ci bardzo dużo będzie brakowało :) co Ja bym dała żeby mieć chociaż to 31 ;)
Nie wiele większa jest roznica miedzy nami:) a ileja bym dala zeby miec 20 lat:)

Rano jak przeczytalam ze Falvit mama ma wit.A wyrzucilam go;) dzisiaj wzięłam Femibion1 i wiecie co, calkowicie inaczej sie czuję i nie mam mdłości:D
Ja nie wiem też to falvit biorę nie wiem co mam myśleć. ..
Czasami zanim człowiek się zorientuje jakaś czarna myśl przeleci z tyłu głowy. Mój mąż mnie ustawia do pionu :) Pyta się dlaczego skupiam się na tej nieudanej ciąży zamiast na tej z której mam 5 letniego synka i była książkowa :) No i w sumie ma racje :)

A co do wieku... to do geriatrycznej mamy jeszcze Ci bardzo dużo będzie brakowało :) co Ja bym dała żeby mieć chociaż to 31 ;)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Ja to pewnie 3 nie bede miala bo juz PESEL nie ten. Ty jestes jeszcze młoda, a ja juz jak Matka Geriatryczna:)

Kochana chyba powinnam się obrazić!!!

ja biorę tylko kwas foliowy. w każdej ciąży mój gin powtarza że póki badania krwi są w normie to nie ma konieczności faszerowania się witaminami, bo to różnie może być.

Dziewczyny wy też jesteście cały czas głodne? Ja w każdej ciąży to samo przeżywam...

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zupełnie nie mam apetytu. I od wczoraj jestem strasznie senna i bez sił. Prawie cały weekend przesłałam.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry