braneta
Staranka o dzidzię:)
Ja mam 32 lata
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiele większa jest roznica miedzy nami a ileja bym dala zeby miec 20 latCzasami zanim człowiek się zorientuje jakaś czarna myśl przeleci z tyłu głowy. Mój mąż mnie ustawia do pionu Pyta się dlaczego skupiam się na tej nieudanej ciąży zamiast na tej z której mam 5 letniego synka i była książkowa No i w sumie ma racje
A co do wieku... to do geriatrycznej mamy jeszcze Ci bardzo dużo będzie brakowało co Ja bym dała żeby mieć chociaż to 31
Ja nie wiem też to falvit biorę nie wiem co mam myśleć. ..Rano jak przeczytalam ze Falvit mama ma wit.A wyrzucilam go dzisiaj wzięłam Femibion1 i wiecie co, calkowicie inaczej sie czuję i nie mam mdłości
Czasami zanim człowiek się zorientuje jakaś czarna myśl przeleci z tyłu głowy. Mój mąż mnie ustawia do pionu Pyta się dlaczego skupiam się na tej nieudanej ciąży zamiast na tej z której mam 5 letniego synka i była książkowa No i w sumie ma racje
A co do wieku... to do geriatrycznej mamy jeszcze Ci bardzo dużo będzie brakowało co Ja bym dała żeby mieć chociaż to 31
Wiesz wolę dmuchac na zimne. Oby nie bylo za późno alena prawde czuje się lux w porownaniu z tym co było.Ja nie wiem też to falvit biorę nie wiem co mam myśleć. ..
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Ja to pewnie 3 nie bede miala bo juz PESEL nie ten. Ty jestes jeszcze młoda, a ja juz jak Matka Geriatryczna
Nie jest za późno chyba że do tego piłas z dwie szklanki soku marchewkowego dziennie[emoji4] ja spytam lekarza co o tym sądzi.Wiesz wolę dmuchac na zimne. Oby nie bylo za późno alena prawde czuje się lux w porownaniu z tym co było.
Nieustannie [emoji2]Dziewczyny wy też jesteście cały czas głodne? Ja w każdej ciąży to samo przeżywam...
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom