reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowania czas start - czyli Marcowe ⏸ kreseczki 😅❤

reklama
Może jest jeszcze wcześnie i tylko 10 coś wykrywa. Kiedy robiłaś ?
Test robiłam dzisiaj rano. Dzisiaj jest termin spodziewanej miesiączki (34 dniowy cykl).
Owulacja potwierdzona monitoringiem między 4-7 marca. 8 marca już nie było pęcherzyka więc owulacja się odbyła.
Minęło ponad 2 tygodnie

A ja od wczoraj plamie... znowu. Jakąś porażka totalna :(. Okres pewnie dopiero w środę więc w tym cyklu rekord i plamienie już na 5dni przed @. W tym cyklu muszę iść na monitoring zobaczyć co się u mnie popsuło. Ehh.
Cykl przed tym udanym, miałam plamienia ponad tydzień przed @, kupiłam Ovarin, bo podobno mio inozytol reguluje hormony, a po poronieniu wiadomo że mogą być ich wahania. Może warto spróbować też ziół? Np Niepokalanka? Dobrze wpływają takie rzeczy na równowagę estrogenowo-progesteronowa. Na pewno nie zaszkodzi 😉

Hej laski :)
U mnie chyba nic z tego :( Test płytkowy czułość 25 nie pokazał nic :( Niewiem czemu strumieniowy czułość 10 pokazał cieniutką kreskę... Okresu nadal nie ma

Test o czułości 10 jest czulszy niż 25, stąd na nim mogła pojawić kreska a na tym o czułości 25 nie. Leć na betę i będziesz mieć 100% pewność :)

A co wiecie na temat sluzu? Po dniu kiedy szyjka była otwarta i było staranko. Sluz zrobił się automatycznie biały mleczny i dość dużo.
Dziś 22dc swędzenie biustu.

reklama
A ja od wczoraj plamie... znowu. Jakąś porażka totalna :(. Okres pewnie dopiero w środę więc w tym cyklu rekord i plamienie już na 5dni przed @. W tym cyklu muszę iść na monitoring zobaczyć co się u mnie popsuło. Ehh.

Progesteron badalas? U mnie plamienia już od owu [emoji85]

Do góry