Kwiatuszek1224
Zaciekawiona BB
Kochane 36,9 nie mogę uwierzyć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje Trzymalas nas w napięciuTo za karę nas pozarazajKochane 36,9 nie mogę uwierzyć
nie mam regularnych cykli. Od 2015 roku życia przyjmowałam tabletki anty, w czerwcu 2020 odstawiłam dopiero i w sierpniu byłam na pierwszej wizycie gdzie miałam wywoływany cyclo bo na duphaston nie zareagowAl moj organizm. Wiec wiem, że musze stymulować. Przyjmuje aromek i na niego super reaguje tylko ze musze zastrzyk na pęknięcie przyjmować. Zwiększyła mi moja Pani doktor nawet metformine do 2000 dziennie ale ani waga nie drgnęła (nie jestem otyła) ani w sumie nie pomogło to wywołać @. Nie wiem czego mam się jeszcze spodziewać bo nie otrzymałam jednoznacznej diagnozy na zasadzie „ma Pani PCOS i trzeba starać się o ciąże tak, tak i tak” wiec nie wiem na co się nastawiać :/Jeśli obraz na usg tez potwierdza PCOS to teraz pytanie czy miewasz owulacje, regularne cykle, bo to ponoć przy PCOS częste przypadłości. Ja bym się skonsultowała z ginem jeśli miałoby Ci to zaburzać cykle.
No i oficjalnie GRATULACJEKochane 36,9 nie mogę uwierzyć
Super, gratulacje a testy takie bladzioszki Ci wychodzily. Jednak beta to beta daje konkretny obrazKochane 36,9 nie mogę uwierzyć
nie mam regularnych cykli. Od 2015 roku życia przyjmowałam tabletki anty, w czerwcu 2020 odstawiłam dopiero i w sierpniu byłam na pierwszej wizycie gdzie miałam wywoływany cyclo bo na duphaston nie zareagowAl moj organizm. Wiec wiem, że musze stymulować. Przyjmuje aromek i na niego super reaguje tylko ze musze zastrzyk na pęknięcie przyjmować. Zwiększyła mi moja Pani doktor nawet metformine do 2000 dziennie ale ani waga nie drgnęła (nie jestem otyła) ani w sumie nie pomogło to wywołać @. Nie wiem czego mam się jeszcze spodziewać bo nie otrzymałam jednoznacznej diagnozy na zasadzie „ma Pani PCOS i trzeba starać się o ciąże tak, tak i tak” wiec nie wiem na co się nastawiać :/
gratulujęKochane 36,9 nie mogę uwierzyć
Znam ten ból lepiej do 17tej niż do jutra rana na kolejny niepewny test . Trzymam kciuki.Zrobilam bete ale wynik dopiero bedzie kolo 17 to bedzie najdłuższe 8 godzin
Gratuluję i życzę nudnej, zdrowej ciąży.Kochane 36,9 nie mogę uwierzyć