reklama
AnetaManiak
Fanka BB :)
Z drugiego moczu to już jest jednak rozrzedzony więc bym się za bardzo tym nie sugerowała[emoji6][emoji6][emoji6]
Heh obawiam się że u mnie znow bedzie biochemiczna zrobilam ponowny test rano , z drugiego moczu i kreska chyba słabsza niż wczoraj, powinnam mieć @ w poniedziałek zobaczymy . Kupie jeszcze inny test i sprawdzę jutro rano
Katia90
Niby tak, ale pierwszy test robilam wczoraj popołudniu , wiec tez pewnie rozrzedzony byl . Jutro zrobie z pierwszego moczu , a jakmokres nie przyjdzie to pojde na betęZ drugiego moczu to już jest jednak rozrzedzony więc bym się za bardzo tym nie sugerowała[emoji6][emoji6][emoji6]
Smaily
My naprawdę mamy skorelowane cykle, tylko nie krzycz, ale ja już jestem tydzień po owu jeśli wierzyć testomHeyka w ten piękny marcowy dzień.
A u mnie znów owu szybciej. Organizm mi oszalał podczas tych starań.
Zrób bete, nawet dziś i jutro i jak będzie przyrost to nie będziesz się martwiła. Z drugiego moczu na tak wczesnym etapie bym nie sprawdzała.Heh obawiam się że u mnie znow bedzie biochemiczna zrobilam ponowny test rano , z drugiego moczu i kreska chyba słabsza niż wczoraj, powinnam mieć @ w poniedziałek zobaczymy . Kupie jeszcze inny test i sprawdzę jutro rano
Smaily
Grunt żeby na teście biało nie byłoCześć wszystkim [emoji4] u mnie znowu biało (zima wróciła) [emoji3511] mam nadzieję, że dziś też posypią się kreseczki [emoji3498] trzymam kciuki [emoji109]
KoloroweLove
Początkująca w BB
Cześć dziewczyny u mniw dziś przyszła więc teraz trochę odpuszczam i może się uda jak wyluzuje
ana_banana
Wszystkim, które testowały w ostatnich dniach i mają upragnione dwie kreski gratuluję i trzymam kciuki za spokojne ciąże próbowałam nadrobić zaległości w czytaniu, ale poległam. Mam nadzieję że już będzie spokojniej i czekam na kolejne dobę wieści bo do mojego testowania jeszcze daleko . Za to mąż zadowolony bo on bardzo się przykłada do starań
reklama
Es.jot
Beta to najlepsze rozwiązanie! Dobrze ze poleciałaś! Ja pinkow nie lubię bo zawsze BIAŁO pewnego razu zrobiłam pink i nic kompletnie nie pokazało, ale taknmnie tknęło żeby zrobić inny i kreseczka się pojawiła, pobiegłam na betę i była 40 ale niestety poroniłam.Ja dziś wprawdzie na pinku I kreska, ale że jestem na Home office wyskoczyłam na badanie bety. Nie będę się kolejny tydzień zastanawiać czy test nie wyszedl, bo brak ciąży, czy za wcześnie. Pies te 40 zł ****
Pink właśnie jest jakiś słabiutki..
Podziel się: