Kasialucky
Fanka BB :)
To testujemy razemJA tez dopiero kolo 14 testuje zarażajcie dziewczyny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To testujemy razemJA tez dopiero kolo 14 testuje zarażajcie dziewczyny
O jakiej czułości test robiłaś?No niestety u mnie jedna krecha 4.03 nie był dla mnie szczęśliwy
Okres mam dostać za 3 dni wiec mysle ze raczej sje tutaj nic nie zmieni.. teraz liczę na kwiecień
10 ale to moj pierwszy cykl staran takze na luzie JESZCZE podchodzę, w kwietniu mam urodziny... może się poszczęściO jakiej czułości test robiłaś?
dokładnie, pokazujecie ze każdej z nas się uda!To ile dzisiaj kreseczek wskoczylo bo juz sie pogubilam ? .
rewelacja dla oczu patrzec na te Wasze zdjecia
O dziwo nie zazdroszcze, tylko sie razem z Wami ciesze, dajecie taka nadzieje ...
Ja jeszcze @ nie dostałam ale jakoś im nie wierzęWłaśnie ja miałam też wrażenie że to fabryczna kreska, no nic zobaczymy
Dzisiaj chyba 5, ale super się miesiąc rozpocząłTo ile dzisiaj kreseczek wskoczylo bo juz sie pogubilam ? .
rewelacja dla oczu patrzec na te Wasze zdjecia
O dziwo nie zazdroszcze, tylko sie razem z Wami ciesze, dajecie taka nadzieje ...
Tez mam cykle po 32 dni. W tamtym miesiacu mialam owu prawdopodobnie w 16dc. Jeszcze wczesniej ok 20 dc. Wszystko sie moze zdazycMatko kochano co tu się dzisiaj podziało Gratuluję wszystkim dziewczynom które ujrzały dzisiaj 2 kreski spokojnych dziewięciu miesięcy
Ja według waszych rad pomimo usłyszenia że ten cykl jest bezowulacyjny po USG robię testy owulacyjne dziś 12 dc i nadal niskie LH. Cykle mam zazwyczaj 30-32 dniowe.
@KoloroweLove zobacz Pani ma takie same jak my i jednak pozytyw skoro nie masz jeszcze okresu zawsze jest szansa. Trzymam kciuki ze nasze cienie to jednak pozytywSerce mi jeszcze mocno wali, właśnie pojawiły się wyniki bety. Nadal nie mogę uwierzyć że się udało [emoji3059][emoji3059][emoji3059] Taka kreseczka przy takiej becie [emoji173]Zobacz załącznik 1244724Zobacz załącznik 1244725