reklama
Marcysia66
Fanka BB :)
Gratuluje wszystkim dziewczynim ktore mialy dzis 2 kreski a troche ich bylo....fajnie sie zagladalo tu dzis a wszyscy gratuluja i się cieszą....rosnijcie zdrowoja jeszcze parę dni i tez testuje
Ja 5 lat temu, dokladnie dzien przed dniem kobiet ujrzalam dwie najpiekniejsze kreski w zyciu . Tym razem raczej tak nie bedzie, po prostu los nie chce zebym miala dzieci z tego samego miesiaca
Ja też 7 lat temu w marcu zobaczyłam swoje pierwsze dwie kreseczki.
Smerfetka94
Wow. Ale jajca!!
Ile krech
Gratulacje.
Oby cały marzec był taki szczęśliwy
Ile krech
Gratulacje.
Oby cały marzec był taki szczęśliwy
Marcysia66
A ja 12 lat temu w marcu urodziłam swojego pierwszego syna mam nadzieje ze na urodziny bede mu mogla powiedzieć ze bedzie dzidzius bo bardzo by chcial....Ja 5 lat temu, dokladnie dzien przed dniem kobiet ujrzalam dwie najpiekniejsze kreski w zyciu . Tym razem raczej tak nie bedzie, po prostu los nie chce zebym miala dzieci z tego samego miesiaca
natka29
czyli jeszcze jest nadzieja zobacze jeżeli nie przyjdzie @ w terminie to wtedy dopiero zrobię nastepny testMi się 2 kreska pojawila dopiero dzisiaj.. 3 dni przed okresem nawet cienia nie było widac
KarolaHoPe31
Zaangażowana w BB
Jasne że są dwie krechy.. GRATULUJĘWitam Was Dziewczyny
Dołączam się do Was .. i mam mega pytanie. Dziś rano robiłam test... i dziś powinnam dostać okres. Bolą mnie piersi i brzuch jak na okres. Ciagle wydaje mi się,że go zaraz dostanę. Co myślicie,są dwie kreski?
Boje się,że popadam w paranoję.
KoloroweLove
Początkująca w BB
Dziś dopiero 30 dc okres powinnam mieć wczoraj narazie cisza może coś się zacznie dziać ja za was wszystkie również trzymam kciukiJa sobie również trzymam kciuki! Daj znać koniecznie. A który dzien cyklu? Coś czujesz? Okres sie spóźnia?
reklama
C
Czybedemama
Gość
A robiłaś właśnie ten test w tym cyklu i cień cienia czy wcześniej je używałaś?Dziś dopiero 30 dc okres powinnam mieć wczoraj narazie cisza może coś się zacznie dziać ja za was wszystkie również trzymam kciuki
W tym cyklu juz testowałaś?
Podziel się: