Oczywiście, że każdy może testować kiedy chce ale nie wiem czy zrozumiałaś o co chodzi....
Chodzi o to, żeby nie pisać o tak wczesnym testowaniu NA TEJ GRUPIE- bo nie dotyczy ona tego. Już bardziej ten temat nadaje się na staraczki 2021.
A że jej wpisy nie dotyczą dwóch kresek to logiczne bo przecież zwraca Wam uwagę żebyście się zastosowały do tematyki grupy. Gdyby nie było tych paranoicznych wpisów o testowaniu np 2dpo to nikt by nic tutaj nie pisal, same sprowokowalyscie. Miejcie na uwadze ze tak jak ktoś wcześniej wspomniał czytają to różne osoby...
Przecież chyba to nie problem założyć nowy wątek z nazwą np "codzienne testowanie od owulacji do @" i tam przynajmniej takie wpisy będą uzasadnione.
Bez spiny do kogokolwiek ale po prostu piszmy na forum w odpowiednich watkach na tematy które dotyczą tego wątku.
I nie będzie żadnych kłótni. Po co to komu
Wstawcie się na miejsce osoby która wchodzi tutaj żeby zobaczyć czy ktoś ma te dwie kreski i musi czytać 20stron o pierdolach nie ma temat... Naprawdę się odechciewa
Miłego dnia wszystkim krzykaczom
Dużo osób polecało więc i ja zaczęłam brać. Ogólnie to polecam, fajny skład i finalnie zaszłam w ciążę