reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowania czas start - czyli Marcowe ⏸ kreseczki 😅❤

reklama
Super! Gratulacje [emoji3059]@mamuska3[emoji3059]

No to pięknie Nam się zaczął Marzec [emoji7][emoji7][emoji7]to wróży Nam dziewczyny bardzo dobrze [emoji4]
Ja dzisiaj trochę lepiej na szczęście. Powódź już mniejsza[emoji12]i brzuch tylko lekko ćmi. Ja narazie nie podam daty testowania bo zobaczę co tam się będzie działo w przyszłym tygodniu na monitoringu i jak będzie wyglądać Moja temperatura. Napewno będzie to dopiero na koniec marca także będę oglądać Wasze [emoji977][emoji977][emoji977][emoji977][emoji16][emoji16][emoji16]

Ostatnia edycja:
W koncu marzec, czas na kolejne kreseczki 🥰
Ja juz sie psychicznie nastawiam na "kwietniowe testowanie " 🤣🤣🤣 bo niestety ten cykl jest calkowicie do kitu, juz 5 dzien mam plamienie/krwawienie a do okresu jeszcze jakies 10 dni tak wiec prawie caly ten miesiac bede miec "przyjemnosci " 😏 Wizyte u gina mam za 3 tyg i niestety nie mam jak przyspieszyc wiec pozostaje mi czekac 😃

Cześć dziewczyny, witam się w 1 dniu marca ❤
Nie wiem jak wy ale ja jestem przerażona i za niedługo testuję 😅 trzymam kciuki oby było jak najwięcej kreseczek ❤ u mnie to jest 7cs, 1 cykl na Clo 😉 a jak u was? Ile się staracie? Jak samopoczucie? ❤

Marzec będzie 2cs po poronieniu w grudniu (2kreski po 1cs) więc w sumie 3cs.
Idę 9marca do gina na cytologię (ponoć lepiej zrobić przed ciążą) i od razu to termin jakos 2-3dni przed owu więc od razu sprawdzę czy jest pęcherzyk 🙈❤️ a po wizycie chyba szykują mi się wakacje więc liczę że odpoczynek i okoliczności pomogą w 2 kreseczkach 🙈😹❤️❤️

Hej dziewczyny dzisiaj dostałam spóźniony okres wiec kolejny cykl przede mna. Będę testowała 29/03 - proszę o wpisanie mnie. :) powodzenia dla wszystkich którzy dzisiaj testują :)

Heeej, nowy cykl, nowe możliwości i zaczynamy się marcować 😅 Tradycyjnie wpisujemy się pod datą testowania 😍
01.03 @mamuska3
02.03 @Es.jot @anka11812
03.03 @Lily2389 @koalaaa @KoloroweLove
04.03 @Rybka_33
05.03 @Dubrovnik
06.03 @natka29 @Trinnity @Ania936
07.03 @Mirnoti_95
08.03 @Azi93 @Kwiatuszek1224 @Katia90 @Biankus
09.03 @DoMa29 @Agugu123 @Marcysia66
10.03 @MiWiZu
11.03
12.03 @Milka96
13.03 @Gryfin
14.03 @Kasialac @Stelle @Lilka92
15.03 @Nel30
16.03 @EwelinaW
17.03 @acmvj
18.03 @Smaily @Cappuccinko1988
19.03 @AgnieszkaMaria
20.03
21.03
22.03 @Aileen28 @hania4899
23.03 @Luni @Gwiazdka94 @MyszkaMiki30
24.03 @Shine✨ @Aksamitka28 @O_92 @Sisinek @Malinkowepole
25.03 @Karolina_123 @Emma28 @Lunka85
26.03
27.03
28.03 @ana_banana @Paatii24
29.03
30.03 @angeliskax @Klauuudia
31.03

Oznaczenia:
⏸ - ciąża/test pozytywny
🐵 - okres/małpa
⛔ - test negatywny/brak okresu
Dziewczyny co to moze byc? 9 marca mam testowac boli mnie brzuch i po jedzeniu jest mi nie dobrze,poszlam do lazienki a na papierze brazowy glut....sluz,brązowe to bylo ale sie przesatszylam jejku co to moze byc???? To moj 2 cykl staran ,w styczniu odstawilam anty po 8 latach jeden normalny okres juz mialam.....jakies rady....?

Witam Was dziewczynki :) Ja w ten marzec planuje wejść z optymistycznym nastawieniem, a widząc już u koleżanki @mamuska3 ⏸, jeszcze bardziej pozytywnie się nastawiam! Gratulacje ⏸ 🥰. Ja testuje 8.03 na dzień kobiet, ale już przebieram nóżkami i boje się, ze nie wytrzymam 🙃. Gdyby wyszły dwie kreseczki byłby to najlepszy prezent ❤️. Trzymam za nas wszystkie mocno kciuki!

reklama
Do góry