No i super . Gratulacje!Dziewczyny 12dpo wyskoczyła mega szybko, co myślicie Zobacz załącznik 1252553
reklama
ana_banana
Fanka BB :)
Ja zaoszczędzę test na kolejny miesiąc rano zaczęło się plamienie więc do jutra pewnie się rozkręci. Powodzenia przy jutrzejszym testowaniu.
staraczka_22
30dc jedna kreska. Trochę boli. 11 cykl starań. Miłego weekendu dla Was!!
31dc. Na max 33. Od Przedwczoraj delikatnie różowy śluz... @brak. Test facelle z rossmanna paskowy. Zdjęcie po 5 minutach. Czy to kontrolna?
Załączniki
DoMa29
Niestety ja tutaj nic nie widzę .31dc. Na max 33. Od Przedwczoraj delikatnie różowy śluz... @brak. Test facelle z rossmanna paskowy. Zdjęcie po 5 minutach. Czy to kontrolna?
na żywo widzę odrazu bez doszukiwania się, pierwsze zdjęcie jest z nich najlepsze jak się trochę przybliży. Jest ona różowa wiec nie wiem już samaNiestety ja tutaj nic nie widzę .
Smaily
Powtórz jutro. A jak dasz radę za dwa dni czułym testem. Jeżeli jest ciąża to kreska nie zniknie tylko będzie ciemniejszana żywo widzę odrazu bez doszukiwania się, pierwsze zdjęcie jest z nich najlepsze jak się trochę przybliży. Jest ona różowa wiec nie wiem już sama
Es.jot
Ja również widzę coś, oby to było to!!! Kochana może kup inny test i zrób jescze jutro?31dc. Na max 33. Od Przedwczoraj delikatnie różowy śluz... @brak. Test facelle z rossmanna paskowy. Zdjęcie po 5 minutach. Czy to kontrolna?
reklama
i właśnie o to chodziło, żeby nie było ze świruje ale chciałam zobaczyć czy ktoś tez to widzi nie nakręcam się bo już 9 miesięcy i przyzwyczajam się do bieli i @ ale to plamienie, którego nigdy nie miałam 2(!) dni i to różowe dało mi do myślenia. Ze spokojem może zrobię jutro bądź w poniedziałek jeśli oczywiście nie postanowi wredna przyjśćJa również widzę coś, oby to było to!!! Kochana może kup inny test i zrób jescze jutro?
Podziel się: