reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowania czas start - czyli Marcowe ⏸ kreseczki 😅❤

reklama
Dziewczyny 12dpo wyskoczyła mega szybko, co myślicie Zobacz załącznik 1252553
gratulacje 🥰🥰🥰🥰 w koncu dobra wiadomość na grupie :) ja jestem 8dpo i jak na razie nie korci mnie totalnie zeby kupić test, w ogole w tym miesiącu mam jakieś dziwne podejście, niby byl stosunku w okresie owulacji itp ale gdyby coś wyszlo byłabym zaskoczona 😅 w pierwszym cyklu staran to juz myslalam o testowaniu tydzien po owulacji....🙃🙃

gratulacje 🥰🥰🥰🥰 w koncu dobra wiadomość na grupie :) ja jestem 8dpo i jak na razie nie korci mnie totalnie zeby kupić test, w ogole w tym miesiącu mam jakieś dziwne podejście, niby byl stosunku w okresie owulacji itp ale gdyby coś wyszlo byłabym zaskoczona 😅 w pierwszym cyklu staran to juz myslalam o testowaniu tydzien po owulacji....🙃
Ja też mam przeczucie że w tym cyklu się nie udało . Więc cierpliwie czekam do niedzieli , jak @ nie będzie to zrobię test. Zresztą mam o czułości 25 więc i tak nie ma sensu robić wcześniej . Chyba już nie dużo nas zostało do testowania w marcu 🙂

Hej kochane! Piszę do Was, ponieważ dzisiaj testowałam i całkowicie zgłupiałam. W polu testowym pojawiło się takie coś ale nie jestem pewna, czy ta kreska powinna tak wyglądać. Czy może któraś z Was tak miała i okazało sie, że to ciąża? 😊

Załączniki

• 20170406162718_IMG_0938_Easy-Resize.com.jpg
    20170406162718_IMG_0938_Easy-Resize.com.jpg
    112 KB · Wyświetleń: 145
Hej kochane! Piszę do Was, ponieważ dzisiaj testowałam i całkowicie zgłupiałam. W polu testowym pojawiło się takie coś ale nie jestem pewna, czy ta kreska powinna tak wyglądać. Czy może któraś z Was tak miała i okazało sie, że to ciąża? 😊

Moim zdaniem jakaś dziwnie rozlana ta kreska, najprawdopodobniej wadliwy egzemplarz trafiłaś. Test do powtórzenia.

reklama
Do góry