DoMa29
Fanka BB :)
GratulacjeDziewczyny 12dpo wyskoczyła mega szybko, co myślicie Zobacz załącznik 1252553
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeDziewczyny 12dpo wyskoczyła mega szybko, co myślicie Zobacz załącznik 1252553
gratulacje w koncu dobra wiadomość na grupie ja jestem 8dpo i jak na razie nie korci mnie totalnie zeby kupić test, w ogole w tym miesiącu mam jakieś dziwne podejście, niby byl stosunku w okresie owulacji itp ale gdyby coś wyszlo byłabym zaskoczona w pierwszym cyklu staran to juz myslalam o testowaniu tydzien po owulacji....Dziewczyny 12dpo wyskoczyła mega szybko, co myślicie Zobacz załącznik 1252553
Ja też mam przeczucie że w tym cyklu się nie udało . Więc cierpliwie czekam do niedzieli , jak @ nie będzie to zrobię test. Zresztą mam o czułości 25 więc i tak nie ma sensu robić wcześniej . Chyba już nie dużo nas zostało do testowania w marcugratulacje w koncu dobra wiadomość na grupie ja jestem 8dpo i jak na razie nie korci mnie totalnie zeby kupić test, w ogole w tym miesiącu mam jakieś dziwne podejście, niby byl stosunku w okresie owulacji itp ale gdyby coś wyszlo byłabym zaskoczona w pierwszym cyklu staran to juz myslalam o testowaniu tydzien po owulacji....
wiele juz myslalalo ze cykl na straty a jednak...Ja też mam przeczucie że w tym cyklu się nie udało . Więc cierpliwie czekam do niedzieli , jak @ nie będzie to zrobię test. Zresztą mam o czułości 25 więc i tak nie ma sensu robić wcześniej . Chyba już nie dużo nas zostało do testowania w marcu
Dziewczyny 12dpo wyskoczyła mega szybko, co myślicie Zobacz załącznik 1252553
Hej kochane! Piszę do Was, ponieważ dzisiaj testowałam i całkowicie zgłupiałam. W polu testowym pojawiło się takie coś ale nie jestem pewna, czy ta kreska powinna tak wyglądać. Czy może któraś z Was tak miała i okazało sie, że to ciąża?
Tak właśnie myślałam dziękuję za potwierdzenie!Moim zdaniem jakaś dziwnie rozlana ta kreska, najprawdopodobniej wadliwy egzemplarz trafiłaś. Test do powtórzenia.
Powtórz teraz test, powinno cos by widac jesli to ciążaTak właśnie myślałam dziękuję za potwierdzenie!
GratulujęDziewczyny 12dpo wyskoczyła mega szybko, co myślicie Zobacz załącznik 1252553