reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowania czas start - czyli Marcowe ⏸ kreseczki 😅❤

Hej dziewczyny! Czekam na 🙊 02.03!!
Od dwóch dni "ciemniejszy śluz" oczywiście szaleństwo czy to plamienie implantacyjne czy zbliżającą się 🙊 😁 czekam cierpliwie z testem do 2!!

reklama
ja mam niby na wczoraj @ ale testów nie robię bo mam taki jakby sluz lekko przybrudzony wiec domyslam sie ze sie spoznia @ po prostu :( jak na zlosc mogłaby przyjsc i z głowy. Poza tym nigdy mi sie nie spozniala u mnie jak w zegareczku co 28dni ale chyba po poronieniu pod koniec grudnia mi się coś niestety przestawiło :(
Możliwe, ale cierpliwości, kiedyś będą te dwie krechy!

Heeej, nowy cykl, nowe możliwości i zaczynamy się marcować 😅 Tradycyjnie wpisujemy się pod datą testowania 😍
01.03 @Emma28
02.03
03.03 @Lily2389
04.03 @Rybka_33
05.03 @Dubrovnik
06.03 @natka29 @Trinnity
07.03 @Mirnoti_95
08.03 @Azi93 @Kwiatuszek1224 @Katia90
09.03 @DoMa29 @Agugu123
10.03 @MiWiZu
11.03
12.03 @Milka96
13.03 @Gryfin
14.03 @Kasialac @Stelle @Lilka92
15.03 @Nel30
16.03 @EwelinaW
17.03
18.03 @Smaily @Cappuccinko1988
19.03 @AgnieszkaMaria
20.03
21.03
22.03 @Aileen28 @hania4899
23.03 @Luni @Gwiazdka94 @MyszkaMiki30
24.03 @Shine✨ @Aksamitka28 @O_92
25.03
26.03
27.03
28.03
29.03
30.03 @angeliskax
31.03

Oznaczenia:
⏸ - ciąża/test pozytywny
🐵 - okres/małpa
⛔ - test negatywny/brak okresu
Witam :) i ja dołączę do testowania. Poproszę o wpisanie mnie na 8.03. Oczywiście trzymam za nas wszystkie mocno kciuki! 🥰

Wiem że można, w nagłych przypadkach jest to pewnie wskazane ale ze mnie jest taka panikara że muszę najmniejszą dziurkę łatać ze znieczuleniem 🤦‍♀️🙈 tutaj już pojawia się problem bo znieczulenie w ciąży wykluczone. Nie wiem jeszcze co zrobię... Jutro będę dzwonić do jeszcze jednego dentysty, może uda mi się wskoczyć na przyszły tydzień. A z drugiej strony może bez spiny nie będziemy się zabezpieczac i zobaczymy. Nie jest przecież powiedziane ze uda się w pierwszym cyklu starań 🤷‍♀️

Ja miałam znieczulenie w ciąży przy leczeniu zęba. Dentysta wiedział, że jestem w ciąży.

reklama
Ja juz mam plamienia, także przyjdzie ciocia w odwiedziny juz lada moment xd
Kurczę, a jak się czujesz?
Właśnie przyszła 😂🤦 ból podbrzusza, robię się złośliwa, ból piersi i moje ulubione, pewne 100% na @ " niepokój w macicy" nie pytajcie ale dosłownie przedeptuje z nogi na nogę, bo czuję w środku niepokój 😂 już jest, także marcowanie w pełni aktualne 🤦

Do góry