Mikusia
Fanka BB :)
Dziewczyny ja tez bylam w szkou jak nam powiedzieli to znajomi ze maja takiego super wlasciciela....nie wspomne ze za 1szym dzieckie i drugim jak sie im urodzilo to dostali prezenty za ok.50 funa (nowe z metkami ciuszki,zabawki i sprzet dla dzieci)
Mieszkaja tam ok 6-7 lat a powiem Wam ze mysla zeby sie wyprowadzic bo ciasno im jest- 2sypialnie,salon,kuchnia,lazienka (dosc spore pomieszczenia) a oni wybrzydzaja
Karola ja piepsze....twoj bez problemu podpisal umowe??? a co Ty mu nie powiedzialas ze masz juz cos upatrzone?????
Ja bym chyba mojemu leb urwala jakby bez mojej wiedzy podjal tak glupia decyzje
Jak podpisal to juz dooopa blada!!!!!....pewnie ze moglibyscie zerwac umowe,ale czasami maja zaznaczone ze za 3 m-ce extra placicie z gory.My dawno temu jak wynajmowalismy to tak mielismy w umowie
Teraz jest inaczej...sami jestesmy wlascicielami ;-)
Mieszkaja tam ok 6-7 lat a powiem Wam ze mysla zeby sie wyprowadzic bo ciasno im jest- 2sypialnie,salon,kuchnia,lazienka (dosc spore pomieszczenia) a oni wybrzydzaja
Karola ja piepsze....twoj bez problemu podpisal umowe??? a co Ty mu nie powiedzialas ze masz juz cos upatrzone?????
Ja bym chyba mojemu leb urwala jakby bez mojej wiedzy podjal tak glupia decyzje
Jak podpisal to juz dooopa blada!!!!!....pewnie ze moglibyscie zerwac umowe,ale czasami maja zaznaczone ze za 3 m-ce extra placicie z gory.My dawno temu jak wynajmowalismy to tak mielismy w umowie
Teraz jest inaczej...sami jestesmy wlascicielami ;-)