reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy ze Szkocji

Towicz 89zl za miesiac :szok: ....rozboj w bialy dzien :no:
My mielismy za 80 funa za rok i full wypas,wszystkie kanaly smigaly ;-) a teraz troche ich tam pokodowali wiec lipa,ale zobaczymy co tam da sie zrobic.Gosciu ma jutro do nas wpasc i obgadac ;-)
A te pakiety z pl.to cieniutkie sa,kiedys tez myslelismy i porownywalismy ceny ale jednak tam sie nie oplacalo...:no:
Niby weekend ma byc cieply,sprawdzalam ale zobaczymy sprawdzalnosc :-p

reklama
nie chce dobijac,ale znajac tutejsza pogode to pewnie bedzie padac :p ja juz sie nie ludze, ze slonce wyjdzie w koncu :D co do tv to my mielismy z kolei z polski cyfre najwiekszy pakiet, 169zl miesiecznie i w koncu zerwalismy umowe bo i tak nic prawie nie ogladalismy...
w koncu sie dzisiaj wybralismy na to spotkanie dla polskich rodzicow z dziecmi, synek sie wyszalal,malutka zaliczyla swoj pierwszy pobyt w chodziku wiec calkiem milo :) teraz wielce bunt urzadza bo jej nie chce dac filipa puzzli,a ostatnio nauczyla sie krzyczec na mnie i filipa, zloscic wiec wykorzystuje na kazdym kroku nowa umiejetnosc :D

p.s. godzina 19 dochodzi, a my dalej bez lodowki....bez komentarza.

Mikusia nic lepszego nie było porównując inne pakiety telewizyjne wiesz mi to lotto,ale MOJ to lubi Polsat sport ,wszystkie walki KSW MMA :sorry: /u mnie pada /

Towicz chodz mi o to ze za te 80funa na rok mialam wszystkie Polsaty (tez lubi walki mma i ksw,choc i ja takze lubie...jedna wada leci to dosc pozno w nocy ;-)),Tvn,wszystkie vod (filmy),muzyczne,bajki,przyrodnicze a nawet wszystkie xxl ;-):-D Full wypas,a teraz zobaczymy co tam goscu wskora...
U nas zawsze pod koniec dnia sie rozpogadza,pieknie sloneczko swieci na niebieskim niebie :-pchociaz dzisiaj bylo ok,duzo sloca i troche deszczu

Karola bez komentarza,ale to twoj maz powinien teraz do nich dzwonic i ich ponaglac :angry:
Moj synek teraz ma tez wielkie hobby -ukladanie puzzli,teraz mu kupilam 200 puzzli,wiec czasami 2h mam go z glowy :-D

no moj tez wlasnie w trans puzzli wpadl :szok:kupowalam mu po 3roku zeby byly odpowiednie do wieku,ale je w 10min uklada wiec poszlismy o poziom wyzej i kupilam po 4roku i tu chwile dluzej spedza ;)

zaraz jak mala nakarmie to sama napisze do nich czy sobie ku*** jaja robia, czwarty dzien bez lodowki, bez kurde przesady....

Karola a ja calkiem zpomnialam o tych polskich spotkaniach, bylam raz potem pojechalam do polski i z glowy mi wylecialo. Gon ich z ta lodowka. A patrzylas do kontraktu czy tam nie ma jakiegos odstapienia od umowy?
Mikusia ja place 67 na miesiac za rozszerzony pakiet i multiroom, ale nie mam wszystkich programow. Oby twoja prognoza sie sprawdzila

reklama
W ten weekend to gdziekolwiek aby wyjsc z domu, nawet plac zabaw dobry. Chyba ze organizujemy jakis zbiorowy wypad. Na nastepny mialam w planach legoland ale moj pracuje wiec odpada

Do góry