reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy ze Szkocji

Witam :-) alez dzisiaj piekny dzionek :-) caly dzien spedzilismy na dworze.. zaliczylismy nawet kosciol i spowiedz.. na szczescie wszystko poszlo po naszej mysli i ksiadz dal nam rozgrzeszenie:-) wiec jedna rzecz do przodu.. Jutro tez ma byc pieknie na dworze wiec z pewnoscia jak wyjdziemy to wrocimy dopiero wieczorkiem:-) trzeba korzystac puki pogoda dopisuje..
Emilia niezly artykul znalazlas.. banda zlodziei..
Zapomnialabym napisac.. Jeny jakich ludzi dzisiaj widzialam.. Wracajac z kosciola chcielismy wjechac do polskiego sklepu w motherwell.. Wjezdzamy na parking a tam 4osoby nacpane i bog wie co jeszcze.. w krytycznym stanie.. jedna z nich byla kobieta ( niewiem jak mogla doprowadzic sie do takiego stanu) nawet sie nie zatrzymywalismy bo strach.. masakra jakas nadal mam ich przed oczami...

reklama
No, my dzisiaj też nad morzem byłyśmy. Ale podróż autobusem w niedzielne, upalne popołudnie to był złyyyy pomysł :baffled: Ludzi tyle, że głowa mała....
Dziumka morzem nie była zachwycona :-D Za to się opaliła :baffled: Mimo najmocniejszego kremu z filtrem, jaki zdołałam znaleźć... I oczywiście, wystarczyło, że się odwróciłam na sekundę, patrzę- a ta garściami piasek do paszczy pakuje :-D:-D mam nadzieję, że jej nie zaszkodziło....

A w ogóle to znalazłam u małej zęba :happy::-D:-)Chyba zęba, bo nie dała zajrzeć, ale coś ostrego pod palcem wyczułam :-D Więc pierwsze koty za płoty :-)

Vampiria a tak sie martwilas ze mala nie ma jeszcze zabka.. a tu prosze:-) teraz jak sie posypia to zanim sie obejrzysz bedzie miala cale uzebienie:-)
Joasia moze wpadniesz do mnie jutro rano na kawke??
Uciekam sie szykowac bo chce dzisiaj caly dzien spedzic na dworze:-) a piekny dzien sie zapowiada:-D

Witam dziewczynki:-) ale mieliśmy weekend. Praktycznie nie było nas w domu... W sobote od rana na placu zabaw po południu pojechaliśmy do IzabellL na grilla. Wróciliśmy wieczorkiem i Bobki narobiły larma bo dostali pełno samochodzików od Kuby i z autami poszli spać. W niedziele trza było ich budzić przed 9!!!:-) bo jechaliśmy do safari parku. Pogoda piękna. Karmiliśmy zwierzątka, jedliśmy lody a na obiadek zrobiliśmy sobie grilla. Chłopaki moje uwielbiają Kubę syna IzabellL po safari za rękę z nim chodzili i ciągle tylko Kuba chodź:-). Ramiona spalone. kto by przypuszczał, że tak daje te słońce. Wieczorem jak wróciliśmy chłopaków wykąpałam a po kolacji położyłam ok. 20. A te moje Boby do godziny 21.30 jeszcze w łóżkach wojowały. :-D.
Oby takich dni jak wczoraj bylo więcej w UK aż się żyć człowiekowi chce

vampira gratuluje pierwszego ząbka :-) Widzisz wcześniej czy później wyjdą!
doty chętnie :) O której Ci pasuje? Napisz o której Ci pasuje a szczegóły kontaktowe i adresowe na PW :)

Ja też mam zamiar korzystać dziś z pogody i spędzić większość czasu z Małą na świeżym powietrzu.TŻ ma wolne więc może go namówię na jakiś wypad gdzieś :)

Gwaizdeczka kup jogurt naturalny i takim chlodnymn z lodowki smaruj sie tam gdzie spieczone miejsca masz:) dziala natychmiast i tanszy od kremow i innych specyfikow :))

no skwar jak nie wiem a copiero dzien sie zaczal:O w pogodzie podaja ze teraz jest ok 17 stopni hahahaha a mnie sie zdaje ze ze 30 :O albo sie odzwyczailam albo prognoza do bani jest :D wczoraj podawali ze dzis wieczorem ma juz padac a teraz zerkam i juz bezdeszczowy dzien zapowiedzieli :D
spijam kawe i sie zbieram choc nie wiem czy w taki skwar mloda chce ciagac gdziekolwiek :O

Hejka laseczki.
Jestem..co to byl za weekend..... niedawni wrocilam z lotniska goscie pojechali wiec teraz odpoczne.
Dziennie tyle kilometrow zrobilismy ze nogi wychodza z d.....y :-D.
Fuksem trafilismy na krolowa Elzbietke - nawet nie wiedzialam ze jest a ze bylismy na arturze to poczekalismy z godzinke i widzielismy ja (stalismy przy barierkach) kiwala nam z samochodu :-D:-D

Opalenizne mamy super wszyscy sie spieklismy i nawet biedny Barnimek ma czerwone rece.

Wieczorkem poczytam , teraz padam......

reklama
Do góry